Ron Galella: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον πιο διάσημο παπαράτσι

Ron Galella: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον πιο διάσημο παπαράτσι

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Για εμένα η Νέα Υόρκη ήταν σαν ερωμένη. Πάντα την επισκεπτόμουν, αλλά ποτέ δεν μετακόμισα εκεί. Ήταν λοιπόν σαν να βγαίναμε, χωρίς ποτέ να παντρευτούμε», λέει ο 83χρονος Ron Galella, ο πιο διάσημος παπαράτσι όλων των εποχών, που από τις αρχές της δεκαετίας του ’69 έφευγε από το σπίτι του στο Bronx και πήγαινε στο Manhattan για να «πιάσει στα πράσα» με το φωτογραφικό του φακό τους διασημους stars.

«Αν ήμουν πλούσιος θα είχα ένα στούντιο να φωτογραφίζω τους διάσημους. Όμως δεν ήμουν. Κι έτσι τους φωτογράφιζα στο δρόμο. Η δύναμή μου ήταν ότι φωτογράφιζα τους stars πιο ρεαλιστικά, όταν ήταν οι εαυτοί τους, στο περιβάλλον τους».

Ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα ήταν η Jackie Onassis, η οποία το 1972 του έκανε ασφαλιστικά μέτρα να μένει 50 μέτρα μακριά από εκείνην και 75 από τα παιδιά της. Το 1973, ο Marlon Brando τον χτύπησε στο πρόσωπο έξω από ένα εστιατόριο στην Chinatown, σπάζοντάς του το σαγόνι και 4 δόντια.

Αυτή τη στιγμή ο Gallela έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση ως παπαράτσι και γυρίζει τον κόσμο, παρουσιάζοντας σε εκθέσεις τις φωτογραφίες του απ’ όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτές είναι μερικές από τις αδημοσίευτες φωτογραφίες του Ron Galella. Πάτησε στην κεντρική φωτογραφία για να τις δεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή