Ξέχνα το «Waka Waka» ήρθε η ώρα για το «Ole Ola»

Ξέχνα το «Waka Waka» ήρθε η ώρα για το «Ole Ola»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν αναμονή της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, ο ύμνος του FIFA World Cup 2014 μας καλεί να λικνιστούμε στους ρυθμούς του.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Waka Waka» της Shakira, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2010, ο Pitbull βάζει την υπογραφή του στο «Ole Ola», με τη συμμετοχή της Jennifer Lopez και της βραζιλιάνας τραγουδίστριας Claudia Leitte.

Ο Pitbull λάνσαρε το επίσημο τραγούδι του FIFA World Cup 2014 «We Are One (Ole Ola)», που θα παρουσιαστεί στις 12 Ιουνίου στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Σάο Πάολο και ήδη οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του video clip έχουν βγει στην δημοσιότητα.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η FIFA και η Sony Music είχαν ανακοινώσει το «We Are One» του Pitbull, με τον διάσημο ράπερ να δηλώνει τότε πως:

«Είναι τιμή να συνοδεύω την Jennifer Lopez και την  Claudia Leitte στο FIFA World Cup για να ενώσουμε τον κόσμο. Πιστεύω ότι αυτό το υπέροχο παιχνίδι (το ποδόσφαιρο) και η δύναμη της μουσικής θα βοηθήσουν να ενωθούμε. Γιατί είμαστε οι καλύτεροι όταν είμαστε ένα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή