Οι πρώην και η ζήλια

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όση εμπιστοσύνη και να του έχεις, κάτι δε σου κάθεται καλά κάθε φορά που αναφέρεται στην πρώην του. Και λογικό. Πόσο μάλλον όταν έχει κρατήσει σχέσεις μαζί της και δεν την έχει βγάλει από τη ζωή του. Αυτές είναι πέντε κλασικές τύποι πρώην και οι τρόποι για να αντιμετωπίσεις τη ζήλια σου.

Η «φίλη» πρώην: Υποστηρίζει ότι τίποτα δεν συμβαίνει μεταξύ τους πλέον, ότι το ερωτικό κομμάτι έχει εξαφανιστεί αλλά πως είναι ένας άνθρωπος που θέλει να έχει στη ζωή του. Οκ, ας τον πιστέψουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Αφού είναι φίλη του κι αφού ισχύει ότι οι φίλοι του είναι και δικοί σου φίλοι, γνώρισέ την ώστε να γίνει σε όλους ξεκάθαρο ποια είναι τώρα η βασίλισσα της καρδιάς του.

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας: Μπορεί να μην προέκυψε ποτέ κάτι μεταξύ τους, αλλά ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι ότι ήταν για καιρό κολλημένος μαζί της ή αυτή μαζί του. Και στις δύο περιπτώσεις το ότι δεν έχει προκύψει κάτι όλο αυτό το διάστημα σημαίνει ότι δεν ήταν γραφτό, σε αντίθεση με την δική σας περίπτωση για να είστε μαζί, ήταν. Άρα δεν υπάρχει και τόσος μεγάλος λόγος ανησυχίας αφού φαίνεται ότι την έχει όχι απλά ξεπεράσει αλλά προσπεράσει.

Η «πρώτη» του: Οι περισσότεροι άνθρωποι θυμόμαστε τους «πρώτους» μας με έναν ιδιαίτερα γλυκό τρόπο ειδικά όταν μας είχαν φερθεί καλά στην συνέχεια. Το να θυμάται την «πρώτη» του με έναν αντίστοιχο τρόπο είναι λογικό. Άλλωστε αυτό δεν κάνεις κι εσύ με τον δικό σου «πρώτο»; Σημασία άλλωστε έχει ποια βρίσκεται τώρα στη ζωή και το κρεβάτι του.

Το sex friend του: Δεν ήταν ποτέ μαζί, αλλά στα διαλείμματα της μοναξιάς του εκείνη ήταν πάντα εκεί για να περνούν καλά. Η σχέση τους ήταν κυρίως σεξουαλική και δεν είχαν επαφές εκτός κρεβατιού. Αυτός είναι και ο λόγος για να μην ανησυχείς. Αν οι δυο σας περνάτε καλά εντός κι εκτός κρεβατιού, για πιο λόγο να απαντήσει θετικά σε μία σεξουαλική πρόταση;

Η μεγάλη σχέση: Ήταν για πάρα πολλά χρόνια μαζί. Ήταν κομμάτι της ζωής του αν όχι η ζωή του. Μεγάλωσαν μαζί, έζησαν πρώτες καταστάσεις μαζί, έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες και έχουν περάσει καλοκαίρια και χειμώνες αγκαλιά την ώρα που εσύ δεν υπήρχες ούτε σαν σκέψη στη ζωή του. Το να προσπαθήσεις να ανταγωνιστείς μία μεγάλη σχέση ή να μπεις στην διαδικασία να μειώσεις στα μάτια του την συγκεκριμένη πρώην, είναι προσπάθεια που μόνο μπούμερανγκ μπορεί να σου γυρίσει. Προσπάθησε να ζήσετε νέα πράγματα ώστε να μην του φαίνεται μία επανάληψη της προηγούμενης σχέσης του η δικής σας, κι εσύ ένας άλλος άνθρωπος που αξίζει να επενδύσει συναισθηματικά.

Πηγή: joytv.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή