Χάσε κιλά χωρίς προσπάθεια

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξέχνα τις εξαντλητικές δίαιτες ή τα έντονα προγράμματα γυμναστικής και υιοθέτησε στην καθημερινότητα σου πέντε υγιεινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν στην απώλεια βάρους χωρίς καν να το καταλάβεις.

Πιες νερό

Προσπάθησε να έχεις δίπλα σου ένα μπουκάλι νερό και να το καταναλώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι και θα μένεις ενυδατωμένη, και θα μειώσεις την κυτταρίτιδα και θα έχεις το αίσθημα του κορεσμού, ώστε να μην καταφεύγεις συνεχώς στο ψυγείο σου.

Αντικατέστησε τις σάλτσες με ξύδι ή λεμόνι

Πέτα την μαγιονέζα από το ψυγείο και συνόδεψε τη σαλάτα σου με ξύδι ή λεμόνι. Έτσι γλιτώνεις περιττές θερμίδες από το καθημερινό σου μενού.

Βάλε το φαγητό σου σε ένα μικρό πιάτο

Πολλές φορές ενώ έχεις χορτάσει τρως ό, τι υπάρχει στο πιάτο σου για να μην περισσέψει. Βάλε τις μερίδες σου σε ένα μικρό πιάτο κι έτσι χωρίς να το καταλάβεις σταδιακά θα τρως όλο και μικρότερες ποσότητες.

Ξέχνα το ασανσέρ

Βγάλε από τη ζωή σου το ασανσέρ. Όση κούραση κι αν νιώθεις επέλεξε τις σκάλες. Θα δεις τρομερές αλλαγές στο σώμα σου και τη φυσική κατάσταση. Ναι και στο ανέβασμα. Όχι μόνο στο κατέβασμα!

Κοιμήσου

Βάλε ένα στοίχημα με τον εαυτό σου ότι θα κοιμάσαι μίνιμουμ 7 ώρες κάθε βράδυ. Όσο μένεις ξύπνια τόσο περισσότερες καταστροφικές επισκέψεις κάνεις στην κουζίνα σου, έτσι δεν είναι;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή