Μήπως το έχεις παρακάνει με τις δίαιτες;

Μήπως το έχεις παρακάνει με τις δίαιτες;

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχεις δοκιμάσει ό, τι δίαιτα κυκλοφορεί στο ίντερνετ, βλέπεις την ζυγαριά σου να πέφτει, αλλά παράλληλα την πείνα να αυξάνεται, τα νεύρα να πολλαπλασιάζονται και τους φίλους σου να εξαφανίζονται. Μήπως το έχεις παρακάνει τελικά; Αυτές είναι τέσσερις ενδείξεις που σου λένε ότι η δίαιτα που κάνεις είναι ακραία και πρέπει να αλλάξεις άμεσα διατροφικές συνήθειες.

Νιώθεις εξάντληση

Αν νιώθεις μία συνεχή κόπωση, νιώθεις εξαντλημένος και δεν έχεις καθόλου ενέργεια, τότε σημαίνει ότι δεν λαμβάνεις όλες τις απαραίτητες θερμίδες και βιταμίνες για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού σου.

Έχεις νεύρα

«Πάλι κάνεις δίαιτα;» Αν αυτή είναι μία κλασική ατάκα που ακούς από τους φίλους και την οικογένειά σου κάθε φορά  που έχεις εκρήξεις θυμού, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξεις διατροφή. Οι ελλείψεις που έχει το διατροφολόγιό σου προκαλεί αρνητικά συναισθήματα και νεύρα που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Δεν είσαι κοινωνική

Η δίαιτα σου είναι τόσο αυστηρή που σε έχει κλείσει σπίτι επειδή δεν μπορείς να πας σε ένα μπαρ επειδή σου απαγορεύει το αλκοόλ, δεν μπορείς να φας έξω με φίλους για να μην πάρεις θερμίδες.  Μήπως η δίαιτά σου σε έχει κάνει τελείως αντικοινωνική;

Χάνεις απότομα πάρα πολλά κιλά

Αν έχεις χάσει απότομα πάρα πολλά κιλά κάτι δεν πάει καλά με την διατροφή σου. Σκέψου ότι δεν θα κάνεις δίαιτα για όλη τη ζωή σου και πως με το που επιστρέψεις στις συνηθισμένες διατροφικές συνήθειες θα πάρεις αμέσως τα κιλά που έχασες κι ίσως ακόμα περισσότερα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή