Αδύνατη το καλοκαίρι: Χάσε 200 θερμίδες χωρίς να το καταλάβεις!

Αδύνατη το καλοκαίρι: Χάσε 200 θερμίδες χωρίς να το καταλάβεις!

2' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν η δουλειά σου και οι ασχολίες σου δε σου επιτρέπουν να γυμναστείς ή να ακολουθήσεις πιστά μια δίαιτα δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Στην καθημερινότητά σου κρύβονται ορισμένες δραστηριότητες  που, από εκεί που δε το περιμένεις, σε κάνουν να καις αρκετές θερμίδες και να κρατιέσαι fit! Αυτή είναι η λίστα με τις δραστηριότητες που είναι μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας μας και συμβάλουν στην αποβολή μέχρι και 200 θερμίδων! Αν σου φαίνονται λίγες οι 200 θερμίδες, υπολόγισε πόσες εβδομάδες απομένουν ως τις διακοπές. Και τώρα πολλαπλασίασε το άθροισμα με το 200. Είδες; 

Sex: Το σεξ είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος να κάψεις θερμίδες αφού σε 40 λεπτά προκαταρκτικών μπορείς να κάψεις μέχρι και 100 θερμίδες και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης αυτές μπορούν να διπλασιαστούν!

Άλλαξε τη διάταξη των επίπλων: Κάνε το χώρο σου ομορφότερο και πιο λειτουργικό μετακινώντας τα έπιπλα και τα μικροαντικείμενά σου. Σε μόλις μισή ώρα είναι δυνατή η καύση 200 θερμίδων!

Παίξε βελάκια: Πέρνα ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου παίζοντας ένα σετ βελάκια! Η συγκέντρωση που απαιτεί το παιχνίδι και το γέλιο που προκαλεί θα σε βοηθήσει να κάψεις περίπου 180 θερμίδες σε 1 μόλις ώρα!

Βάψε το σπίτι σου: Δώσε μια νέα πινελιά στο ντεκόρ του σπιτιού ανανεώνοντας το χρώμα στους τοίχους. Ανά μία ώρα βαψίματος θα κάψεις 204 θερμίδες!

Κάνε μπάρμπεκιου: Διοργάνωσε ένα μπάρμπεκιου στη βεράντα του σπιτιού σου και πριν έρθουν οι επισκέπτες φρόντισε να καθαρίσεις το χώρο, να μαζέψεις τα φύλλα και να στρώσεις ένα υπέροχο τραπέζι με όρεξη και φαντασία. Η όλη προετοιμασία μπορεί να σε βοηθήσει να αποβάλεις μέχρι και 200 θερμίδες και να φας μετά χωρίς τύψεις!

Πήγαινε για ψώνια: Κάθε φορά που πας στο σούπερ μάρκετ έχε στο νου σου ότι καις 117 θερμίδες για 45 λεπτά που σπρώχνεις το καρότσι σου. Όταν επιστρέψεις στο σπίτι ανέβασέ τα με τις σκάλες, αφού σε 5 μόλις λεπτά θα κάψεις 43 θερμίδες. Τέλος, στα 15 λεπτά που θα τα τακτοποιείς θα κάψεις άλλες 40 θερμίδες!

Παίξε παντομίμα: Κάθε φορά που βρίσκεσαι με φίλους επιδίωξε να παίξετε παντομίμα αντί για κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι και για κάθε ώρα διασκέδασης θα κάψεις 120 θερμίδες!

Τραγούδα: Για κάθε ώρα που τραγουδάς είτε στο μπάνιο(!) είτε όσο κάνεις δουλειές μπορείς να κάψεις μέχρι και 167 θερμίδες!

Παίξε Scrabble: Για κάθε 2 ώρες που παίζεις σκραμπλ με την παρέα σου, όχι μόνο γίνεσαι εξυπνότερη, αλλά καις και 180 θερμίδες!

Φρόντισε τα φυτά σου: Κλάδεψε τα φυτά και τα δέντρα του κήπου σου και σε 25 λεπτά θα αποχαιρετήσεις 137 θερμίδες. Αν μάλιστα φυτέψεις καινούρια τότε σε 15 μόλις λεπτά θα αποβάλεις άλλες 77 θερμίδες!

Δοκίμασε πριν αγοράσεις: Για κάθε outfit που δοκιμάζεις στο δοκιμαστήριο ενός καταστήματος ρούχων καις περίπου 11 θερμίδες. Γι’ αυτό τρέξε για shopping.

Πλύνε το αυτοκίνητό σου: Τα 40 λεπτά που θα σου πάρει το καθάρισμα του αυτοκινήτου σου το Σαββατοκύριακο είναι θαυματουργά, αφού θα έχεις κάψει 204 θερμίδες σε κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανες!

Κούνα τα πόδια σου: Μπορεί να σου φανεί εκνευριστικό, αλλά αν κουνάς τα πόδια σου όσο κάθεσαι στο γραφείο καις με ευκολία 350 θερμίδες την ημέρα, ενώ παράλληλα αποβάλεις το στρες της δουλειάς.

Κάνε στο σύντροφό σου μασάζ: Βοήθησε το σύντροφό σου να χαλαρώσει με ένα μασάζ και σε 40 λεπτά έντονων κινήσεων θα έχεις αποβάλει 200 θερμίδες.

Ανέβα με τις σκάλες: Σταμάτα να χρησιμοποιείς τον ανελκυστήρα και κάψε τουλάχιστον 100 θερμίδες την ημέρα, γυμνάζοντας παράλληλα τα πόδια σου. Όσο πιο ψηλά μένεις, τόσο το καλύτερο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή