Tips για να αλλάξεις επιτέλους διάθεση!

Tips για να αλλάξεις επιτέλους διάθεση!

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει μελαγχολήσει; Νιώθεις πίεση, άγχος και η διάθεσή σου είναι πεσμένη; Η ΓΥΝΑΙΚΑ σου προτείνει πέντε τρόπους για να αλλάξεις τη διάθεσή σου.

Δες το ποτήρι μισογεμάτο!

Ό, τι κι αν έχει συμβεί και σε κάνει να νιώθεις κακόκεφη, σκέψου ότι δεν έχει έρθει και το τέλος του κόσμου. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη ζωή, μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε και τα προβλήματα. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Γίνε αισιόδοξη ακόμα και μέσα στην κατεγίδα. Και μην ξεχνάς. Η ζωή συνεχίζεται… Κι έρχονται ηλιοβασιλέματα.

Γυμνάσου!

Βγες για τζόκιν στην φύση, κάνε γιόγκα ή ποδήλατο. Μετά από μία ώρα γυμναστικής θα νιώθεις απίστευτη ευεξία και ενέργεια. Πιες μια φρέσκια πορτοκαλάδα και χαμογέλα!

Βγες με φίλους!

Αν κάθεσαι κλεισμένη στο σπίτι αγκαλιά με τα μαξιλάρια σου πώς περιμένεις να αλλάξει η διάθεσή σου; Πάρε τους φίλους σου τηλέφωνο. Η καλή παρέα μας κάνει πάντα να χαμογελάμε.

Εκτονώσου!

Χαμήλωσε τα φώτα, δυνάμωσε τη μουσική, και χόρεψε μόνη στη μέση του σαλονιού, όπως τότε που ήσουν παιδί.

Φύγε!

Αν έχει τη δυνατότητα, μία μικρή εκδρομή στη φύση θα σου κάνει καλό. Ακόμα κι αν δεν βρίσκεις κάποιον να σε συνοδέψει, αγόρασε ένα βιβλίο και ανέπνευσε καθαρό αέρα διαβάζοντάς το. Γέμισε μπαταρίες και όλα θα φαίνονται καλύτερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή