Η Lady Gaga το (παρα)τραβάει

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κορίτσι που προκαλεί όσο κανένα άλλο μας κάνει να απορούμαι τι άλλο θα κάνει. Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί ταινία για να "διαμορφώνει" και να «τραβάει» το πρόσωπό της ώστε να δείχνει νεότερη, κινδυνεύοντας μάλιστα να πάθει μόνιμη βλάβη.

Η τραγουδίστρια είναι φανατική του facelift tape και το χρησιμοποιεί για να τραβήξει το δέρμα της γύρω από τα ζυγωματικά και το λαιμό. Την ίδια μέθοδο μάλιστα χρησιμοποιεί και η Cher.

Κι αν για την 67χρονη Cher, μπορούμε να βρούμε κάποιου λόγους να θέλει να φαίνεται νεότερη, η 27χρονη Lady Gaga δεν έχει κανένα λόγο να θέλει να δείχνει νεότερη,  αφού είναι!Πόσο μάλλον αν ρισκάρει την υγεία της για κάτι τέτοιο.

Εξηγώντας το πρωινό τελετουργικό της, η τραγουδίστρια είπε πως: «Όταν έχω φορέσει την περούκα μου και βάζω ταινία στο πρόσωπό μου, είναι ένα είδος διαλογισμού για μένα. Κάθε μέρα, ξεκινά με τον ίδιο τρόπο. Είναι σαν mantra.

Πλένω το πρόσωπό μου, κρατώντας  τα μαλλιά μου πίσω και φοράω την περούκα και αναρωτιέμαι «Πώς θα σχηματίσω τα μάτια μου σήμερα; Πώς θα τραβήξω το λαιμό μου με την ταινία;»

Είναι να’χεις διλλήματα…

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή