Η συνεργασία της χρονιάς

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρία H & M ξέρει να ικανοποιεί τους πελάτες της. Στο άκουσμα ότι ο Alexander Wang  θα είναι ο επόμενος σχεδιαστής που θα συνεργαστεί με την εταιρία, εκατομμύρια φασιονίστες ανά τον κόσμο εξέφρασαν στα social media τον ενθουσιασμό τους, αλλά και την επιθυμία τους να προσθέσουν ένα κομμάτι του στη συλλογή τους.

Ο σχεδιαστής που έχει σαν βάση τη Νέα Υόρκη κι έχει διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga, επέλεξε να ανακοινώσει τη συνεργασία μέσω ενός βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά τους Stella McCartney, Versace, Lanvin, Marni, και Maison Martin Margiela, ο Alexander Wang είναι ένας από τους διασημότερους σχεδιαστές που συνεργάζονται με την εταιρία, δηλώνοντας πως: «Είναι τιμή μου να είμαι μέρος των συνεργασιών της H&M με σχεδιαστές. Η εργασία με την ομάδα της Η&Μ είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική διαδικασία. Η εταιρεία είναι πολύ ανοιχτή στην υπέρβαση των ορίων και στην εδραίωση μιας πλατφόρμας για δημιουργία. Αυτή η συνεργασία θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για το ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή με κάποια στοιχεία του εμπορικού σήματος και του τρόπου ζωής Alexander Wang».

Με τη σειρά της η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της H&M δήλωσε πως:

«Ο Alexander Wang είναι μια από τις σημαντικότερες φωνές της μόδας σήμερα. Κατανοεί ακριβώς τι θέλει ο κόσμος να φοράει και το κάνει με μια ενέργεια και ένα πάθος που είναι μεταδοτικά. Είναι υπέροχο που θα συνεργαστούμε φέτος μαζί του».

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε 250 καταστήματα H & M παγκοσμίως στις 6 Νοεμβρίου του 2014.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή