ΣΚΟΡΠΙΟΣ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει ο καιρός γυρίσματα…

Ο Κρόνος και η Lilith είναι τέλεια ευθυγραμμισμένες αυτή την εβδομάδα, κι έτσι θα δεις ξεκάθαρα πως κάποιος προσπαθεί να σε χειραγωγήσει. Θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να χαράξεις μια έξυπνη στρατηγική για να αντισταθείς. Είσαι στο κατώφλι μιας μεγάλης έκπληξης, μιας και το πρόσωπο που δε ανακαλύψεις ότι προσπαθεί να σε κουμαντάρει, κι εσύ η ίδια συνήθως δύσκολα λες όχι. Το κοφτερό μυαλό σου θα σε σώσει ακόμα μία φορά, και η στρατηγική που σκέφτηκες θα δεις ότι θα σε βοηθήσει και σε άλλα θέματα. Το κοσμικό μήνυμα της εβδομάδας αυτής στις αδέσμευτες είναι ότι ο έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή σου τόσο απαλά κι απρόσμενα όσο ένα ανοιξιάτικο αεράκι: ανακουφιστικά, απρόσμενα, ρομαντικά.

FORTUNE COOKIE

To ξέρεις ότι το θέλεις γιατί αντιστέκεσαι; Ακόμα κι αν κάποιες φορές όλα σου έρχονται ομαλά, η δυσπιστία σου μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Σκέψου ότι κάποιες φορές έτσι είναι γιατί έτσι έπρεπε να είναι. Ακόμα αντιστέκεσαι;

SONG:  Rory Gallagher – Easy come, easy go

http://www.youtube.com/watch?v=XqeKtqUN2BQ&feature=kp

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή