Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα MTV Movie Awards 2014

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα MTV Movie Awards 2014

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σίγουρα τα MTV Movie Awards δεν έχουν ούτε τη φήμη, ούτε το κύρος, ούτε την ιστορία και τη σημασία των Όσκαρ, όμως από τη χθεσινή βραδιά δεν απουσίαζαν οι διάσημοι celebrities, οι λαμπερές εμφανίσεις και το χιούμορ.

Και εντάξει, μπορεί κανείς να μην μπορεί να ξεπεράσει το πηγαίο χιούμορ της Ellen DeGeneres, που μας έκανε να δακρύζουμε από τα γέλια στη βραδιά των Όσκαρ, όμως ο παρουσιαστής των MTV Movie Awards 2014, CONAN Ο’ BRIEN χάρισε πολλές στιγμές γέλιου στο κοινό. 

Καλύτερες στιγμές της βραδιάς; Όταν Eminem και η Rihanna τραγούδησαν μαζί το “Monster” μέσα σε φωνές και καπνούς και μας έκαναν να σηκωθούμε από τον καναπέ μας για να χορέψουμε μαζί τους. Ενώ ιδιαίτερα τρυφερή και αντιφατική στιγμή ήταν όταν η Mila Kunis βραβεύτηκε με το βραβείο της καλύτερης «κακής», ενώ παράλληλα κρατούσε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα της. 

Οι πιο σέξι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε ήταν του Zac Efron και του Jared Leto:

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα MTV Movie Awards 2014-1

Η Rita Ora έσκισε το πουκάμισο του Zac Efron, δίνοντάς του το πρωτότυπο βραβείο «καλύτερου performance χωρίς μπλουζάκι».

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα MTV Movie Awards 2014-2

H Lupita Nyong’o τα κατάφερε μια χαρά στην πρώτη της εμφάνιση στα βραβεία και έφερε μια πολύχρωμη νότα, βραβεύοντας τον Jared Leto.

Η βραδιά έκλεισε με τον Johnny Depp να δίνει στον Josh Hutcherson το βραβείο καλύτερης ταινίας για το Hunger Games. 

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τις λαμπερές εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί που επέλεξαν τους μεγάλους οίκους για να κλέψουν την παράσταση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή