Η Cameron Diaz είναι οπαδός του ελεύθερου έρωτα

Η Cameron Diaz είναι οπαδός του ελεύθερου έρωτα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 41χρονη πρωταγωνίστρια του «The Other Woman», της ταινίας που θίγει το θέμα της εμπιστοσύνης και της απιστίας, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι θεωρεί πως είναι σχεδόν αδύνατον για τα ζευγάρια να μείνουν για πάντα παντρεμένα.

Η Cameron Diaz φαίνεται πως είναι οπαδός του ελεύθερου έρωτα κι είπε συγκεκριμένα ότι το να έχεις πολλούς εραστές είναι καλύτερο από το να είσαι κολλημένη με έναν μόνο άντρα. Εξηγώντας τη σκέψη της παραλλήλισε τις ερωτικές με τις φιλικές σχέσεις:

«Έχω πολλές φίλες και κάνω διαφορετικά πράγματα με κάθε μία ξεχωριστά. Έχουμε διαφορετικές συζητήσεις με την κάθε μία. Τους αρέσουν διαφορετικά πράγματα κι όταν θέλω να κάνω κάτι συγκεκριμένο διαλέγω με ποια θα το κάνω από όλες. Αυτή η επιλογή είναι υπέροχη όταν σε κάποια μπορεί να μην αρέσει κάτι από αυτά που θέλω να κάνω».

«Για κάποιους λόγους, μπαίνουμε σε σχέσεις και περιμένουμε από έναν άντρα να καταλάβει ΟΛΕΣ τις πτυχές τις προσωπικότητάς μας κι όλες τις ανάγκες μας. Γι’ αυτό το λόγο αποτυγχάνουν οι σχέσεις», καταλήγει η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν είναι καλύτερο να έχεις περισσότερους συντρόφους, η Cameron Diaz που δηλώνει single απάντησε: «Γιατί όχι; Δεν θα ήταν και τόσο κακό!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή