Tips για λαμπερές εμφανίσεις το Πάσχα

Tips για λαμπερές εμφανίσεις το Πάσχα

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτέλους οι διακοπές του Πάσχα έφτασαν και είναι ευκαιρία να προσέξεις λίγο περισσότερο την εμφάνισή σου. Τώρα δεν έχεις δικαιολογίες ότι δεν προλαβαίνεις. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και ακολούθησε τα tips της ΓΥΝΑΙΚΑΣ για λαμπερές εμφανίσεις το Πάσχα.

Ντύσου casual: Το κλειδί για να είσαι στυλάτη είναι να ντύνεσαι όσο πιο απλά γίνεται. Μη το παρακάνεις δηλαδή με υπερβολικά φορέματα και πανύψηλα τακούνια. Αντίθετα διάλεξε για τις γιορτινές εμφανίσεις σου μία midi φούστα, που αποτελεί τελευταία λέξη της μόδας, σε φλοράλ σχέδια ή μονόχρωμη, την οποία θα ταιριάξεις με ένα crop top ή ένα κορμάκι. Εναλλακτικά, επίλεξε ένα boyfriend jean με μοδάτα τοπάκια. Και στις 2 περιπτώσεις απόφυγε τα άβολα τακούνια και προτίμησε ένα ζευγάρι oxfords ή flatforms, που θα σου δώσουν στυλ και άνεση. Για να μην κρυώνεις διάλεξε ένα δερμάτινο jacket που ταιριάζει με όλα τα προαναφερθέντα στυλ ή μια καπαρντίνα για ένα effortless chic look.

Φρόντισε το δέρμα σου: Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που θα έχεις στις διακοπές του Πάσχα για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου, χωρίς όμως να ξοδέψεις μια περιουσία. Αν το δέρμα σου είναι ξηρό, φτιάξε στο σπίτι μια απλή μάσκα με μέλι και γιαούρτι και άφησέ την στο πρόσωπό σου για περίπου 20 λεπτά. Αν από την άλλη το δέρμα σου είναι λιπαρό, επένδυσε στην αγορά μίας μάσκας με άργιλο, που θα σου χαρίσει ματ όψη και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου.

Αγαπάμε το απαλό μακιγιάζ: Όταν έρθει η ώρα να επιμεληθείς το μακιγιάζ σου, έχε στο μυαλό σου το μότο less is more. Απέφυγε το βαρύ foundation και χρησιμοποίησε μια bb ή cc cream, άπλωσε λίγο ρουζ που θα σου δώσει χρώμα υγείας και διάλεξε ένα έντονο κραγιόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αν μάλιστα έχεις  ταλέντο στο μακιγιάζ μπορείς να τραβήξεις και μια γραμμή eye liner σε στυλ cat eye για σέξυ εμφανίσεις. Σε κάθε περίπτωση πες «όχι» στις έντονες σκιές, η εφαρμογή των οποίων είναι χρονοβόρα και ξέχνα το lip gloss, αφού θα χρειάζεται να εφαρμόζεις συνεχώς νέες στρώσεις.

Ξέχνα το πιστολάκι: Αυτό το Πάσχα μη σπαταλήσεις χρόνο και χρήμα στο κομμωτήριο. Αντίθετα προτίμησε εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις και μόνη σου, χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις πιστολάκι. Κάνε ένα εύκολο χαμηλό σινιόν ή μια πλεξούδα σε στυλ ψαροκόκαλο αν θες τα μαλλιά σου μαζεμένα. Εναλλακτικά, ψέκασε τα μαλλιά σου με ένα σπιτικό salt spray που θα φτιάξεις διαλύοντας λίγο αλάτι και τζελ σε ένα μπουκάλι με νερό. Αυτό θα σου χαρίσει χαλαρούς κυματισμούς, σα να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή