Πολύ μεγάλη για μοντέλο; Οι 31 πιο σέξι στιγμές της Miranda Kerr!

Πολύ μεγάλη για μοντέλο; Οι 31 πιο σέξι στιγμές της Miranda Kerr!

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεννημένη στις 20 Απριλίου του 1983 στο Σίδνεϋ, η Miranda Kerr ξεκινά το modeling στα 13 της και το 2007 γίνεται το πρώτο μοντέλο από την Αυστραλία που συμμετάσχει στην καμπάνια της Victoria Secret σαν ένας από τους αγγέλους της αντικαθιστώντας την Gisele Bündchen. Το 2010 κάνει έναν λαμπερό γάμο με τον Orlando Bloom που διαρκεί 3 χρόνια. 

Έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες  μεταξύ άλλων των Balenciaga, Clinique, Christian Dior, Lanvin, Chanel, John Galliano, Stella McCartney, Viktor & Rolf and Loewe, Mango, Swarovski και H&M. Την χρονιά που πέρασε η ζωή της άλλαξε ριζικά καθώς εκτός από το διαζύγιο αναγκάστηκε να χωρίσει από την Victoria' s Secret! Η υπεύθυνη μοντέλων της σπουδαίας φίρμας εσωρούχων έκρινε πως η Miranda πρέπει να βγάλει τα φτερά του Αγγέλου (έτσι ονομάζονται τα κορυφαία της μοντέλα) γιατί είναι πλέον πολύ μεγάλη για την πασαρέλα και τους καταλόγους της εταιρείας. 

Κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ και φέτος ζει μια υπέροχη χρονιά καθώς η αυστραλιανή καλλονή γίνεται το κεντρικό πρόσωπο του νέου αρώματος της Εscada.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τις 31 πιο σέξι στιγμές της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή