Η Susan Sarandon είναι εντυπωσιακή στα 67 της χρόνια

Η Susan Sarandon είναι εντυπωσιακή στα 67 της χρόνια

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ηθοποιός που το 1981 αναδείχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Playboy ως η διάσημη με το καλύτερο στήθος,  μπορεί να πλησιάζει τα 70, όμως δεν έχει χάσει ούτε την φρεσκάδα της, ούτε την κομψότητά της, ούτε το σεξαπίλ της.

Η 67χρονη Susan Sarandon εμφανίστηκε στο Tribeca Film Festival στη Νέα Υόρκη, όπου προωθεί την ταινία  Silenced, με ένα καφέ floral παλτό, ριγέ παντελόνι και λευκό πουκάμισο με γιακά.

Η ηθοποιός κατάφερε να συνδυάσει αρμονικά διαφορετικά στιλ με έντονα αξεσουάρ όπως το στρογγυλό πράσινο στρατιωτικό τσαντάκι και τα καφέ μποτάκια σε στυλ καουμπόισσας.

Αυτό που κάνει την Susan Sarandon να ξεχωρίζει πέραν των στιλιστικών της επιλογών, είναι το φυσικό μακιγιάζ που επιλέγει. Με ένα ελαφρύ ροζ ρουζ που δίνει μία ρόδινη λάμψη στο πρόσωπό της, ένα απαλό ροζ κραγιόν και μάσκαρα που τονίζει τα καφέ μεγάλα μάτια της.

Στα 67 της, η Susan Sarandon παραμένει ο κρυφός πόθος πολλών αντρών στον πλανήτη. Μάλιστα σε συνέντευξή της παραδέχθηκε πρόσφατα τη σχέση της με τον 36χρονο Τζόναθαν Μπρίκλιν.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την εμφάνιση της Susan Sarandon.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή