Το ελαιόλαδο είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς

Το ελαιόλαδο είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν νομίζεις πως το ελαιόλαδο είναι χρήσιμο μόνο για τη διατροφή σου και την καλή κατάσταση της υγείας σου, κάνεις ένα τεράστιο λάθος! Εκμεταλλεύσου τις θαυματουργές ιδιότητες του ελαιόλαδου και στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σου και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν!

Έλαιο για το μπάνιο: Αντικατάστησε τα έλαια μπάνιου που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσες με αγνό, παρθένο ελαιόλαδο. Γέμισε τη μπανιέρα σου με ζεστό νερό και πρόσθεσε 5 κουταλιές της σούπας λάδι για απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αν το δέρμα σου είναι ξηρό, μπορείς να προσθέσεις ακόμη λίγες κουταλιές.

Κρέμα σώματος με ελαιόλαδο: Πρόσθεσε λίγες κουταλιές ελαιόλαδο στην κρέμα σώματος που χρησιμοποιείς για έξτρα ενυδάτωση. Εναλλακτικά, άπλωσε κατευθείαν στην επιδερμίδα σου το λάδι αμέσως μετά το ντους ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ντεμακιγιάζ με ελαιόλαδο: Αντικατάστησε το υγρό ντεμακιγιάζ σου με ελαιόλαδο, εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα σε λίγο βαμβάκι ή ένα δίσκο ντεμακιγιάζ. Η λιπαρότητά του θα διαλύσει με ευκολία ακόμη και βαριές συνθέσεις make-up, και θα αφήσει το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό.

Περιποιήσου τα νύχια σου: Ενδυνάμωσε τα νύχια σου με ένα «μπάνιο» σε ελαιόλαδο για να απαλλαγείς από αντιαισθητικές παρανυχίδες. Ζέστανε σε ένα μπολάκι λίγο ελαιόλαδο και βούτα τα νύχια σου για 5 με 10 λεπτά, 2 φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν!

Κρέμα ματιών με ελαιόλαδο: Ξέχνα τις ακριβές κρέμες ματιών και επέλεξε μια φυσική εναλλακτική, απλώνοντας λίγες σταγόνες ελαιόλαδο κάτω από τα μάτια πριν από τον ύπνο. Οι γραμμές έκφρασης θα γίνουν πιο λείες και το δέρμα θα μαλακώσει.

Μάσκα προσώπου με ελαιόλαδο: Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα και αισθάνεσαι ελαφρύ «τράβηγμα» στο πρόσωπό σου, τότε εφάρμοσε μια μάσκα ελαιολάδου που θα παρασκευάσεις μόνη σου. Ανάμειξε ένα κρόκο αυγού με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου για 5-10 λεπτά. Ξέπλυνε το δέρμα σου εναλλάσσοντας τη θερμοκρασία του νερού από το ζεστό στο κρύο για να συσφίξεις τους πόρους σου.

Ελαιόλαδο και στα μαλλιά: Για λαμπερά και μαλακά μαλλιά, ανάμειξε 1 κρόκο αυγού με 2 κουταλιές της σούπας λάδι και 1 κουταλιά του γλυκού χυμό από λεμόνι. Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου για 15 λεπτά και στη συνέχεια λούσου και ενυδατώσου με conditioner.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή