Υδροχόος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ρόλο κυματοθραύστη…

Όλα καταλήγουν -και ξεσπάνε- σε εσένα: από τα προβλήματα των φίλων σου και τη γκρίνια της οικογένειας σου μέχρι τη δυσθυμία της σχέσης σου. Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να κρατάς σημειώσεις, γιατί διαφορετικά ενδέχεται να χάσεις τον έλεγχο. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να εξετάσεις τον προϋπολογισμό σου, αφού τα περισσότερα έξοδα από το συνηθισμένο, θα πέσουν σαν χιονοστιβάδα στο έκπληκτο κεφαλάκι σου. Οργανώσου, δημιούργησε, μάθε να χρησιμοποιείς στο μέγιστο τις δυνατότητες των gadget σου και βεβαιώσου ότι έγγραφα κι αποδείξεις είναι καλά αποθηκευμένα. Τέλος, οι δεσμευμένες καλούνται να αντιμετωπίσουν τα μικρά πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας, κάτι που θα αναθερμάνει τη σπίθα του ρομαντισμού.

FORTUNE COOKIE

Με μότο το «Ό,τι είναι να ‘ρθει, θα ‘ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει» τα αισθηματικά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, αναπτερώνοντας το ηθικό σου-και ξεσηκώνοντας τα βράδια σου που μόνο αδιάφορα πλέον δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

SONG

Whatever It Is – Zac Brown Band

https://www.youtube.com/watch?v=7RJrNnRpVHg

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή