Αιγόκερως

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλα γύρω σου γυρίζουν…

Με τη νευρικότητα και τη δυσθυμία που θα σου προκαλέσουν οι αρνητικές όψεις του έναστρου ουρανού αυτήν την εβδομάδα, αισθάνεσαι στα αυτιά σου το έντονο βουητό των απανωτών σοκ και διλημμάτων την ίδια στιγμή που καλείσαι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Το σημαντικό είναι να μην συγχέεσαι από καταστάσεις που δεν είσαι σίγουρη τι αντιμετώπισης χρήζουν.  Όσο είναι πιθανό να λάβεις μια προσφορά εργασίας απροσδόκητη, που ακόμα ταλαιπωρείσαι αν θα την αποδεχθείς ή όχι. Τόσο πιθανό είναι να βρεις το τέλειο διαμέρισμα που σου έχει καρφωθεί εδώ και καιρό στο μυαλό. Όμως, όλα για σένα είναι θέμα τιμής. Όχι, τόσο ύψους της, αλλά αξίας της-και το δίλλημα αν είναι καλύτερο να το διακινδυνέψεις ή όχι να σε στοιχειώνει. Σημειωτέον καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις μια οριστική επιλογή για τώρα, δίνοντας έτσι παραπάνω χρόνο στον εαυτό σου.

FORTUNE COOKIE

Εκμεταλλεύσου πλήρως τις τελευταίες ημέρες της Αφροδίτης στους Ιχθείς και δείξε την τρυφερότητα σου. Είναι γνωστό ότι είσαι σαν ένα παγωτό ξυλάκι, σκληρή απέξω και γλυκιά από μέσα σαν κρέμα. Γιατί σου πας κόντρα;

SONG

A Moment Changes Everything – David Gray  

https://www.youtube.com/watch?v=gf0oU8rmRAI

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή