Ζυγός

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμάσου για αυτά –τα καλύτερα (;)- που έρχονται.

Ο Πλούτωνας, ο Δίας, ο Άρης και ο Ουρανός είναι σε τετράγωνο αυτή την εβδομάδα. Έτσι, θα πρέπει να αναβάλεις κάθε σημαντική σου υπόθεση για όσο κρατάει αυτή η όψη, αφού τα λάθη ελλοχεύουν όπως οι νυχτερίδες το σκοτάδι. Με τον τομέα τον οικονομικών στο επίκεντρο, σκέψου διπλά και τρίδιπλα αν μπορείς να αντέξεις οικονομικά ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο διαμέρισμα. Ενώ, στον αντίποδα η έμπνευση στα εργασιακά σου δεν σε αφήνει σε ησυχία. Θέλεις να κάνεις τα πάντα -άντε, όχι τα πάντα, αλλά πολλά, πάρα πολλάαα- και φυσικά όλα με τη μία, παρόλο που το multitasking δεν είναι το ισχυρό σου χαρτί. Φρόντισε να κάνεις ένα πράγμα τη φορά και να το φέρεις εις πέρας.

FORTUNE COOKIE

Γέμισε τον χρόνο σου με ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα και μην αναλώνεσαι σε εφήμερες δυσκολίες και διαφωνίες. Ενώ, οι single δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε, μιας και το άλλο σου μισό είναι μια ανάσα μακριά.

SONG

Day 'n' Night – Kid Cudi vs. Crookers

https://www.youtube.com/watch?v=WSWrepLjTKc

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή