Παρθένος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρθένε, εσύ σούπερ σταρ!

Όσο σιχαίνεσαι τα μικρόβια, τόσο αυτά σε κυνηγάνε. Όμως, αυτή τη φορά δεν πρόκειται για πραγματικά, αλλά εκείνα τα προβλήματα, άτομα και καταστάσεις που τρυπώνουν, μολύνοντας το καλά ελεγμένη γυάλα σου στην οποία ζεις. Πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι για σούπερ απολυμαντικά με 99,99% επιτυχία, σταμάτησε κι αναλογίσου πόσο άχρηστα είναι, μιας κι αυτό είναι το τίμημα όταν εκτίθεσαι σε αυτό που λέγεται ζωή. Προσπάθησε να μην είσαι επικριτική, όσο δύσκολο κι αν σου είναι. Όπως επίσης, και τελειομανής. Το ζητούμενο δεν είναι να πας κόντρα στη φύση σου, αλλά να αντιληφθείς πως λειτουργεί το δίπτυχο «ανθρώπινες αδυναμίες-πειρασμός», και να μπορέσεις να δεις και να μην κατηγορείς γιατί όλοι δεν είναι τόσο καλά εξοπλισμένοι όσο εσύ.

FORTUNE COOKIE

Νιώθεις ανακούφιση-συναισθηματική, ερωτική, οικογενειακή κι επαγγελματική. Με τα σκαμπανεβάσματα ως τη μόνη σταθερά, ξέχασε τα μικρά και τις μικρότητες.

SONG

Who Do You Think You Are – Spice Girls

https://www.youtube.com/watch?v=-YriinrRGug

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή