Καρκίνος

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Blast from the past…

Το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου «Οι αναμνήσεις» θα μπορούσε να είναι το επίσημο soundtrack του ζωδίου σου για την εβδομάδα αυτή. Εκτός τις πολλές déjà vu καταστάσεις που θα βιώσεις, στη ζωή σου εμφανίζεται ένα άτομο από τα παλιά. Τόσο παλιά που όλοι οι αστρολογικοί δείκτες συγκλίνουν για την καρμική φύση της σχέσης σας, και μάλιστα είναι έντονη η υπόνοια ότι πρόκειται για ένα άτομο που γνωριζόσασταν στις προηγούμενες ζωές σας. Ένα από τα κύρια ζητούμενα της εβδομάδας αυτής, είναι να κατανοήσεις το ύφος και το είδος της προηγούμενης σχέσης σας. Έτσι, αν σου έκανε κακό στο παρελθόν, δεν θα διστάσει να ενεργήσει ακολουθώντας το ίδιο γνώριμο εκείνο μοτίβο που συνήθιζε. Ενώ, αν ήσασταν εραστές, είτε θα νιώσεις και πάλι την καρδιά σου να σκιρτά σαν έφηβο κοριτσάκι είτε θα πρέπει να λάβεις τις κατάλληλες αποφάσεις για να συνεχίσετε τα πράγματα εκεί που το αφήσατε.

FORTUNE COOKIE

Η σχέση σου με το παρελθόν είναι εξίσου σημαντική όσο και το μέλλον σου, ενώ πάντα έχει μια κυρίαρχη θέση στο παρόν σου. Οπότε, γιατί όχι; Αυτό πρέπει να σκεφτείς, ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στην επανεμφάνιση εκκρεμοτήτων κάθε φύσεως από τα παλιά.

SONG

Back To Black – Amy Winehouse

https://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή