Ταύρος

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λάμπεις!

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, αυξάνοντας τα επίπεδα ενέργειάς σου δραματικά, και πλέον μπορείς να αισθάνεσαι πραγματικά καλά. Επιτέλους, μπορείς να κοιμάσαι και να ξυπνάς με το χαμόγελο στα χείλη ως το πιο δυνατό ατού σου, έτοιμη να απολαύσεις μια υπέροχη μέρα. Ένα ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα συναναστροφών και κοινωνικών υποχρεώσεων, αντί να σου προκαλέσει άγχος, θα είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα στην ρουτίνα της καθημερινότητας σου. Στη δουλειά, θα έρθει ένα δύσκολο έργο: θα πρέπει να είσαι καλά οργανωμένη και επικεντρωμένη στη συνολική κατάσταση και τις μικρές λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν λογαριάζουν-αλλά το αφεντικό σου δεν παραβλέπει.

FORTUNE COOKIE

Η ενεργητικότητα σου χτυπάει κόκκινο, όπως και ο φθόνος των τρίτων. Μη δίνεις σημασία. Φρόντισε να χαρείς την κάθε στιγμή-και καλού κακού βάλε 3 σκελίδες σκόρδο στην τσέπη σου είτε πιστεύεις στο μάτι είτε όχι.

SONG

Diamonds – Rihanna

https://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή