Η νέα αδυναμία της Sarah Jessica Parker

Η νέα αδυναμία της Sarah Jessica Parker

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγάπη της για τα παπούτσια είναι γνωστή. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που την οδήγησε στο να δημιουργήσει την  πρώτη της κολεξιόν παπουτσιών σε συνεργασία με τον αγαπημένο της σχεδιαστή παπουτσιών Manolo Blahnik.

Η Sarah Jessica Parker έχει τρελάνει τις φασιονίστες σε ολόκληρο τον κόσμο και κάθε τι που φοράει γίνεται αμέσως τάση. Η νέα αδυναμία της 49χρονης ηθοποιού δεν φαίνεται να είναι άλλη από τις τζιν σαλοπέτες!

Το απόλυτο fashion icon έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις φορώντας τζιν σαλοπέτα τόσο σε βόλτες όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις, όπως όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για το λανσάρισμα της νέας της κολεξιόν παπουτσιών.

Πρόσφατα, η τηλεοπτική Carrie που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την σειρά Sex and The City, εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με τζιν σαλοπέτα σε μια casual εμφάνιση. Η Sarah Jessica Parker βγήκε από το «Big Apple» μεταφέροντας με τα χέρια της λεμόνια και κέτσαπ(!) προς το αυτοκίνητό της.

Η 49χρονη συνδύασε την τζιν σαλοπέτα της με γκρι μακό μπλουζάκι, καφέ αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός στο παρελθόν, το στιλ της το εμπνέεται από γυναίκες που βλέπει στο δρόμο και που δεν γνωρίζει προσωπικά.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία, δες την εμφάνιση της Sarah Jessica Parker και ξεσήκωσε το στιλ της για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή