Η Cameron Diaz ανυπομονεί να μεγαλώσει

Η Cameron Diaz ανυπομονεί να μεγαλώσει

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχοντας στήσει την καριέρα με ρόλους της νέας και ωραίας, θα περίμενε κανείς πως η Cameron Diaz θα φοβόταν να μεγαλώσει.

Η διάσημη ηθοποιός αντιθέτως υποστηρίζει πως ανυπομονεί να μεγαλώσει καθώς πιστεύει ότι οι γυναίκες που παίρνουν τους καλύτερους ρόλους στις ταινίες είναι πάνω από 40.

Η 41χρονη υποστηρίζει ότι ηθοποιοί όπως οι βρετανίδες Helen Mirren και Judi Dench αλλά και η Αμερικανίδα Meryl Streep αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες ηθοποιοί γίνονται ποιο επιτυχημένες όσο μεγαλώνουν.

Η Cameron Diaz είπε χαρακτηριστικά πως:

«Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Λατρεύω την ηλικία μου. Ανυπομονώ να γίνω μεγαλύτερη. Οι καλύτεροι ρόλοι δίνονται στις ηθοποιούς που είναι πάνω από 40. Ο κόσμος δεν το βλέπει έτσι επειδή δεν είναι οι σέξι ρόλοι. Δεν δίνουμε την απαραίτητη αναγνώριση σε αυτές τις γυναίκες για αυτό που προσφέρουν, τις όμορφες ερμηνείες τους».

Η Cameron Diaz, που πρόσφατα έβγαλε σε κυκλοφορία το βιβλίο της The Body Book – έναν οδηγό διαβίωσης ο οποίος στοχεύει να βοηθήσει τις γυναίκες να είναι πιο άνετες με το σώμα τους – είχε πει στο παρελθόν ότι είναι τρελό οι γυναίκες να πιέζονται να δείχνουν νέες ακόμα και όταν ωριμάζουν.

Η Cameron Diaz υποστηρίζει πως «δεν δίνουμε στον εαυτό μας τη δυνατότητα να μεγαλώσει φυσικά» και ότι συνέχεια τους λένε ότι πρέπει να νικήσουν το χρόνο.

Η ηθοποιός στο παρελθόν είχε ενδώσει σε αυτή τη πίεση, έχοντας κάνει botox προσπαθώντας να διατηρήσει το πρόσωπό της φρέσκο, αλλά μετά είπε ότι μετάνιωσε αυτή την επιλογή καθώς της άλλαξε το πρόσωπο με ένα παράξενο τρόπο. Έχει παραδεχτεί επίσης την μακρόχρονη μάχη της με την ακμή, καθώς και το γεγονός ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη επειδή την έχει σπάσει τέσσερις φορές.

Η Cameron Diaz έγινε διάσημη από κωμωδίες τις δεκαετίας του 90 όπως οι The Mask, There's Something About Mary και My Best Friend's Wedding. Παρά τις διαδοχικές διάσημες σχέσεις της, όπως με τον Justin Timberlake και τον Jared Leto, δεν έχει παντρευτεί ούτε έχει κάνει παιδιά και υποστηρίζει τον ελεύθερο έρωτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή