Συγνώμη… Μία δύσκολη υπόθεση

Συγνώμη… Μία δύσκολη υπόθεση

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το «sorry» να το χρησιμοποιείς καθημερινά αλλά η πραγματική «συγνώμη» δεν θα ακουστεί εύκολα από εσένα. Αυτοί είναι μερικοί λόγοι που μας αποτρέπουν από το να ζητήσουμε συγνώμη, ενώ γνωρίζουμε ότι έχουμε άδικο…

Φοβάσαι ότι δε θα σε συγχωρέσουν

Ο φόβος ότι θα ζητήσεις συγνώμη, χωρίς ανταπόκριση σε αποτρέπει από το να το κάνεις. Μπορεί να μην σε συγχωρήσουν αμέσως, όμως σίγουρα θα εκτιμηθεί. 

Πιστεύεις ότι αυτό  που έκανες θα ξεχαστεί

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Αυτό είναι το μότο σου. Όμως κάποιες φορές δεν αρκεί ο χρόνος για να σε συγχωρέσει ο άλλος, αλλά και η ανάληψη της ευθύνης, μέσω μίας συγνώμης.

Δεν σου έχουν ζητήσει ποτέ

Όσες φορές κι αν σε έχουν αδικήσει ποτέ δεν σου ζήτησε κάποιας συγνώμη. Αυτό σε έχει κάνει να μην ζητάς ούτε εσύ. Δες τη συγνώμη σαν μια προσωπική λύτρωση κι όχι σαν ένα παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Τη θεωρείς ασήμαντη

Πιστεύεις αυτό που λένε ότι από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Και προσπαθείς να δείξεις τη μεταμέλειά σου με πράξεις κι όχι με λόγια. Κι όμως. Οι πράξεις και τα λόγια μαζί είναι ο καλύτερος συνδοιασμός.

Μάλλον είχουν δίκιο οι στίχοι… Sorry seems to be the hardest word

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή