Ένα συγλονιστικό βίντεο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Ένα συγλονιστικό βίντεο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Chrissy Amphlett, η τραγουδίστρια των Divinyls έπασχε από καρκίνο του μαστού και πέθανε σε ηλικία 53 ετών τον Απρίλιο του 2013. Τελευταία επιθυμία της τραγουδίστριας από την Αυστραλία ήταν να γίνει το hit που την έκανε γνωστή στη δεκαετία του ’90, το «I touch myself», ο ύμνος για την αυτοεξέταση, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού

Ένα χρόνο μετά το θάνατό της, η επιθυμία της γίνεται πραγματικότητα. Δέκα διάσημες γυναίκες από την Αυστραλία ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν αυτό το συγκινητικό βίντεο για να ευαισθητοποιήσουν όλους μας για τον καρκίνο του μαστού στο #itouchmyselfproject.

Οι Olivia Newton-John, Megan Washington, Sarah McLeod, Katie Noonan, Sarah Blasko, Suze DeMarchi, Deborah Conway, Kate Ceberano, Little Pattie και Connie Mitchell εμφανίζονται γυμνές και ερμηνεύουν το «I touch myself» σε μία υπέροχη εκδοχή.

Το φινάλε του βίντεο απλά συγκλονίζει…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή