Η Jourdan Dunn είναι το νέο μέλος της οικογένειας «Maybelline»

Η Jourdan Dunn είναι το νέο μέλος της οικογένειας «Maybelline»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάμεσα στα party του Coachella Festival μαζί με την καλύτερή της φίλη Cara Delevingne και τις μητρικές υποχρεώσεις με τον τετράχρονο γιο της Riley, η Jourdan Dunn βρίσκει χρόνο και για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η βρετανίδα καλλονή θα συνεργαστεί με την εταιρία «Maybelline» στη νέα καμπάνια ομορφιάς.  Το νεαρό μοντέλο, το οποίο συγκρίνουν την ομορφιά της με αυτή της Naomi Campbell, θα είναι το νέο πρόσωπο της Maybelline New York.

Τα πρόσωπα της Maybelline είναι ένα γκρουπ μοντέλων που αποτελείται από την elite της σύγχρονης μόδας και περιλαμβάνει τα ονόματα των Christy Turlington, Adriana Lima, Erin Wasson, Emily DiDonato και Mollie King.

«Το style της Jourdan αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το brand. Αντανακλά το όραμα της Maybelline για παγκόσμια ομορφιά», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρίας για το μοντέλο.

Η 23χρονη ξεκίνησε την καριέρα της όταν την ανακάλυψαν να ψωνίζει με φίλες της στα  Primark και η πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα ήταν το 2007 στη Fashion Week της Νέας Υόρκης. Έχει συνεργαστεί με οίκους  όπως DKNY και Burberry. Η ίδια δηλώνει πως:

«Είναι τιμή να είμαι εκπρόσωπος για ένα τέτοιο brand. Είμαι περήφανη που είμαι κορίτσι της Maybelline. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή