Η αιώνια νεότητα των αδελφών Collins

Η αιώνια νεότητα των αδελφών Collins

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Joan Collins και η αδελφή της Jackie δείχνουν απίστευτα νέες και λαμπερές στα 80 και 76 χρόνια τους αντίστοιχα. Οι δύο αδελφές εμφανίστηκαν στο Women's Guild Cedars-Sinai Spring Luncheon στο Beverly Hills και εντυπωσίασαν με την φυσική ομορφιά τους που παραμένει αναλλοίωτη ακόμα και σήμερα.

Η Joan που για την ηλικία της έχει τόσο άψογη επιδερμίδα και τόσο αξιοζήλευτη σιλουέτα που θα ζήλευαν και νεότερες, επέλεξε ένα μαύρο σύνολο με λευκά σχέδια, γόβες σε black and white απόχρωση και σκουλαρίκια μαργαριτάρια.

Η αδελφή της Jackie προτίμησε τα ίδια χρώματα επιλέγοντας μαύρο παντελόνι και μπλούζα που τα συνδύασε με ένα ασπρόμαυρο κομψό σακάκι κι ασορτί πράσινο κολιέ και σκουλαρίκια. 

Παρά τις νεανικές παρουσίες τους, οι δύο αδελφές έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε πλαστική χειρουργική επέμβαση. Η Joan έχει παραδεχτεί μόνο πως έχει δοκιμάσει το Botox μία φορά στη ζωή της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει για το Botox πως:

«Είχα δοκιμάσει μία φορά να κάνω στο μέτωπό μου και πονούσα απίστευτα. Επιπλέον, βλέπεις όλα αυτά τα εφιαλτικά αποτελέσματα από χειρουργικές επεμβάσεις στις μέρες μας. Έχω φίλες που έχουν κάνει Botox κι έχουν εξογκώματα στα πρόσωπά τους και τα χείλη τους. Δεν χρειάζεται καν να το ξεκινήσεις».

Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς της ηθοποιού; Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια:

«Κάθε γυναίκα πρέπει να χρησιμοποιεί make-up, κόβει χρόνια. Φοράω αρκετές ψεύτικες βλεφαρίδες σήμερα και πιστεύω ότι το κραγιόν είναι το καλύτερο καλλυντικό που υπάρχει. Τρώω ένα αβοκάντο κάθε μέρα και κάνω καθαρισμούς στη Νέα Υόρκη με την Tracie Martyn. Χρησιμοποιεί πολύ οξυγόνο στο δέρμα μου».

Η αδελφή της, Jackie με τη σειρά της έχει δηλώσει πως:

«Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να το υποστηρίξω αυτό γιατί ο κόσμος είναι σίγουρος. Αν είχα πάει στον πλαστικό, ο λαιμός μου θα ήταν τέλειος. Μου αρέσουν οι ρυτίδες στο πρόσωπό μου- Είναι Ευρωπαϊκό αυτό το στιλ. Μου αρέσει όπως είμαι, δεν θέλω να είμαι διαφορετική».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την εμφάνιση των αδελφών Collins στο Women's Guild Cedars-Sinai Spring Luncheon.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή