Μαθήματα ομορφιάς από την Meryl Streep

Μαθήματα ομορφιάς από την Meryl Streep

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανείς δε θα το περίμενε, όμως μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς του Hollywood, η Meryl Streep, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως στο παρελθόν θεωρούσε ότι δεν ήταν αρκετά ελκυστική ώστε να κάνει καριέρα στο σινεμά:

«Θεωρούσα πως ήμουν πολύ άσχημη για να γίνω ηθοποιός- τα γυαλιά τότε δεν ήταν ιδιαίτερα μοδάτα», είπε στο κοινό του Indiana University η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, κατά την απονομή της με τιμητικό ντοκτορά, προσθέτοντας πως: «Πάντα συμμετείχα σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά θεωρούσα μάταιο να γίνω ηθοποιός».

Φυσικά τα 38 χρόνια που μετράει στη βιομηχανία του θεάματος την έχουν διδάξει να αντιμετωπίζει τα πράγματα διαφορετικά:

«Για τους  άνδρες και τις γυναίκες, να ξέρετε ότι αυτό που σας κάνει να φαίνεστε διαφορετικοί ή περίεργοι αποτελεί ταυτόχρονα και το ατού σας» ανέφερε στο US Weekly: «Όλοι προσπαθούν να μπουν σε ένα καλούπι, αλλά αυτό που πραγματικά θέλει το κοινό είναι ανθρώπους που έχουν να δείξουν κάτι διαφορετικό. Συμβουλεύω τα κορίτσια να μην ανησυχούν πολύ για το βάρος τους. Περνούν πάρα πολύ από το χρόνο τους απασχολούμενες με αυτό, όταν υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούν».

Τι ήταν αυτό που η Meryl Streep μισούσε περισσότερο στην εμφάνισή της; «Σιχαινόμουν τη μύτη μου. Πλέον το έχω ξεπεράσει. Είναι μια χαρά», καταλήγει η ηθοποιός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή