Αυτή είναι η Amal Alamuddin που συζητάει όλο το Hollywood

Αυτή είναι η Amal Alamuddin που συζητάει όλο το Hollywood

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων μπορεί να αντιληφθεί ότι ο George Clooney αποτελεί δικαίωμα για όλες τις γυναίκες! Όμως εκείνη είναι η μία και μοναδική που κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και σύμφωνα με τις φήμες να φορέσει το δαχτυλίδι αρραβώνα.

Ο George Clooney μετά το διαζύγιό του με την Talia Balsam το 1993, έχει βρεθεί με πολλές γυναίκες κατά καιρούς στο πλευρό του. Καμία όμως, ούτε η Kelly Preston, ούτε η Stacy Keibler, ούτε η Lucy Liu ούτε η Renee Zelwegger κατάφεραν αυτό που κατάφερε σε λίγους μόλις μήνες η Amal Alamuddin. Να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τον άντρα που ονειρεύονται εκατομμύρια γυναίκες.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το χειμώνα του 2013, λίγους μήνες μετά το χωρισμό του George με την Stacy Keibler. Οι δυο τους αγαπούν πολύ τα ταξίδια κι έχουν βρεθεί μαζί για safari στην Αφρική και για βουτιές στις Σεϋχέλλες .

Η Amal είναι 36 ετών κι έχει γεννηθεί στη Βηρυτό του Λιβάνου. Είναι δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μιλάει Αγγλικά, Αραβικά και Γαλλικά. Εκτός από την ιδιαίτερη εξωτική ομορφιά της, αυτό που φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει τον George Clonney είναι το μυαλό της.

Η Amal έχει αποφοιτήσει από το St Hugh's College στο Oxford University και το 2000 ξεκίνησε τη Νομική στο New York University School. Όσο ήταν φοιτήτρια, δούλευε παράλληλα σε δικηγορικά γραφεία για να αποκτήσει εμπειρία.

Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο αφοσιώθηκε στο διεθνές δίκαιο για τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή δουλεύει για βρετανική εταιρία και ειδικεύεται στα ανθρώπινα δικαιώματα και το ποινικό δίκαιο. Είναι νομικός σύμβουλος του Βασιλιά του Μπαχρέιν και εκπρόσωπος του Julian Assange από το site WikiLeaks.

Όσο ήταν στο Πανεπιστήμιο τιμήθηκε με το Jack J. Katz Memorial Award, που δίνεται στους φοιτητές που έχουν άριστα στο δίκαιο της ψυχαγωγίας. Το 2013, αναδείχθηκε μία από τις 21 πιο hot δικηγόρους στο Λονδίνο από το Tumblr blog «Your Barrister Boyfriend».

Η Amal Alamuddin είναι επιτυχημένη, όμορφη, νέα και ίσως η πιο αξιοζήλευτη γυναίκα αυτήν την στιγμή στον πλανήτη. Ο George Clonney ξέρει σίγουρα να διαλέγει…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή