Η Cara Delevingne στη Χώρα του Ποτέ!

Η Cara Delevingne στη Χώρα του Ποτέ!

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να είναι μόλις 21ενός χρονών, αλλά έχει πολλά ταλέντα. Και οι φιλοδοξίες της Cara Delevingne στην ηθοποιία δεν είναι κρυφές. Το τοπ μόντελ θα κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της, αφού θα υποδυθεί το ρόλο της γοργόνας στην καινούρια ταινία του Peter Pan.

Μιλώντας στην «Sun», άνθρωπος από το περιβάλλον της είπε πως: «Είναι τεράστιος ρόλος για την Cara αν αναλογιστούμε ότι δεν είναι πολύ γνωστή ηθοποιός. Πάντως, είναι η ιδανική για να υποδυθεί την γοργόνα καθώς έχει ένα απίστευτο κορμί, και δείχνει πολύ glamorous στο γυαλί. Η Cara χάρη στο modeling δεν θα αισθάνεται άβολα μπροστά στις κάμερες. Θα είναι όμως ένας απαιτητικός ρόλος καθώς θα υπάρχουν πολλές σκηνές κάτω από τη θάλασσα. Το να γυρίζεις υποθαλάσσιες σκηνές μπορεί να τρομάξει πολλές ηθοποιούς, αλλά η Cara σίγουρα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις».

Ο σκηνοθέτης Joe Wright θα είναι ο υπεύθυνος για την καινούργια ταινία, και λέγεται ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που η Cara είναι τόσο αφοσιωμένη στην ταινία.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε πως: «Ο Joe είναι ενθουσιασμένος πού έκλεισε την Cara. Θεωρεί ότι έχει πολλές δυνατότητες να εξελιχθεί σε μεγάλη star και να κάνει καριέρα και εκτός πασαρέλας».

Δεν θα είναι η πρώτη προσπάθεια της ταλαντούχας Cara στην ηθοποιία μιας και εμφανίστηκε στο Anna Katerina το 2012 ως Πριγκίπισσα Sorokina – και πιο πρόσφατα κέρδισε ένα ρόλο στο The Face Of An Angel ως Melanie, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο.

Μάλιστα, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα είναι μέρος του cast για το Tulip Fever – μια ρομαντική ιστορία από τον 17ο αιώνα που ακολουθεί έναν καλλιτέχνη που ερωτεύεται μια παντρεμένη γυναίκα.

Λέτε τελικά να εγκαταλείψει το modeling για την ηθοποιία;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή