Κριός

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούριος άνεμος στα οικονομικά σου…

Τα άστρα σε ευνοούν! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αρπάξεις την ευκαιρία όπου κι αν την βρεις. Από τη συμμετοχή σου σε ένα διαγωνισμό  μέχρι μια νέα πρόκληση στη δουλειά τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια ανοδική τροχιά και το πορτοφόλι σου θα θυμηθεί τις παλιές καλιές εποχές προ κρίσης. Παράλληλα, το ενδεχόμενο να σε επισκεφτούν οι αγάπες από τα περασμένα είναι εντονότερο από ποτέ. Όσο κι αν σε σκέφτεται, το γεγονός ότι η τελευταία απόπειρα (από μέρους σου) να έρθετε σε επικοινωνία απέβη άκαρπη, προκαλώντας του ανάμεικτα συναισθήματα για ένα μελλοντικό του comeback. Με λίγα λόγια, δείξε άνετη και πάρε τον τηλέφωνο-ή απλά ακολούθησε το ένστικτο σου.

FORTUNE COOKIE

Σταμάτα να γκρινιάζεις για τα χρήματα! Χαλαρώνοντας θα δεις ότι όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν ανέλπιστα καλά. Σκέψου το σαν το νόμο του καλού κάρμα. Όσο σκέφτεσαι καλά, έρχονται καλά.

Inspiration

Gold Digger – Kanye West

https://www.youtube.com/watch?v=6vwNcNOTVzY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή