Ταύρος

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό!

Λένε ότι η ζωή είναι γιορτή ενώ άλλοι την παρομοιάζουν με μια βόλτα στο λούνα παρκ, κι από ότι φαίνεται αυτή η εβδομάδα θα είναι για σένα γεμάτη αδρεναλίνη κι ένταση χωρίς το φόβο όμως από τις τρομακτικές στροφές από το rollercoast. Ετοιμάσου να λάβεις τα δώρα της θεάς Τύχης με το ελάχιστο δυνατό ρίσκο από μεριάς σου.

Το μόνο ίσως ζήτημα που να σε κάνει να σκεφτείς –για λίγο- την πιο σοβαροφανή πλευρά της ζωής είναι ένας φιλικό σου πρόσωπο που για ακόμα μια φορά θα προστρέξει σε σένα για την αρωγή σου. Βέβαια, το πρόβλημα με αυτό το άτομο που νοιάζεσαι είναι ότι θα πρέπει να του περισπάσεις την παραδοχή ότι χρειάζεται βοήθεια μιας και έχει βουλιάξει σε ένα βάλτο ηττοπάθειας κι αυτολύπησης.

FORTUNE COOKIE

Οι τυχόν αναποδιές αυτή την περίοδο είναι μέρος του κοσμικού σχεδίου για να κρατάς τα πόδια σου καλά ριζωμένα στη γη. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε όπως τα θέλεις εσύ.

Inspiration

Get Lucky – Daft Punk

https://www.youtube.com/watch?v=h5EofwRzit0

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή