Δίδυμος

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος καλό, όλα καλά;

Έχεις το χάρισμα να είσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Αυτήν την εβδομάδα βρίσκει εφαρμογή περισσότερο από άλλες φορές στα επαγγελματικά σου που αποτελούν μόνιμη πηγή άγχους τον τελευταίο καιρό.  Τώρα, επιτέλους, μπορείς να διεκδικήσεις όσα θέλεις τόσο εύκολα που θα μοιάζει σαν παραμύθι για μικρά παιδιά, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα είσαι σε ανυπομονησία για την εμφάνιση του κακού. Άδικος κόπος. Απλά πλέον οι προσπάθειες σου επιβραβεύονται και σύντομα αυτό θα μεταφράζεται σε μετρητά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις για λίγο καιρό ακόμα είναι να τηρήσεις στάση αναμονής και μόλις δεις τον αριθμό από ένα κρίσιμο τηλεφώνημα που περιμένεις, απάντησε αμέσως και ακολούθησε τα λεγόμενα ακόμα αμεσότερα.

FORTUNE COOKIE

Είναι γνωστό το ρητό ουδέν κακό αμιγές καλού, και ένα από τα επιμύθια του να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή σου. Οπότε, πάρε μια ανάσα, σκέψου μερικά πράγματα και σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν να σου έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι.

Inspiration

My happy ending – Avril Lavigne

https://www.youtube.com/watch?v=s8QYxmpuyxg&feature=kp

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή