Καρκίνος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τολμών νικά!

Να είσαι σε εγρήγορση. Μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία είναι στον ορίζοντα. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να κάτσει να περιμένει για εσένα αλλά παντού ελλοχεύουν κρυφοί και φανεροί αντίπαλοι που είναι έτοιμοι να σου στερήσουν την ευκαιρία αυτή. Μην νιώσεις τύψεις για την ανταγωνιστική διάθεση που θα πρέπει να επιδείξεις, και βγες πρώτη. Βλέπεις, όσο κι να θέλουμε να πιστεύουμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο ενηλίκων, ισχύει ότι και στην κοινωνία των μικρών παιδιών όπου όποιος το βλέπει κάτι πρώτο σε εκείνον ανήκει κιόλας. Ναι, είναι εξουθενωτικό να προσπαθείς να είσαι ενήλικας και να παίζει με τακτικές νηπίων. Γι αυτό μια ρομαντική νύχτα στο σεληνόφως και μερικά τριαντάφυλλα θα κάνουν την σχέση σου να βγει από την ανάπαυλα, και να σε ισορροπήσει.

FORTUNE COOKIE

Όπως το καβούρι-που αντιπροσωπεύει το ζώδιο σου-έχει σκληρό περίβλημα για να μην επηρεάζεται από τις εξωτερικές συνθήκες και να προστατεύεται, προσπάθησε να δεις/βγεις έξω από τα τετριμμένα και να γίνεις μάρτυρας των μεγάλων αλλαγών που είναι στο ήδη καταστρωμένο κοσμικό σχέδιο για εσένα.

Inspiration

Do It Again – The Chemical Brothers

https://www.youtube.com/watch?v=UVrwzjtBHq0

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή