Τοξότης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μην μένεις στις λεπτομέρειες…

Όσο κι αν θέλουν να σου χαλάσουν τη ζεν κατάσταση που με κόπο (βλ. διαλογισμούς, γιόγκα, πιλάτες, μάντρα από το Θιβέτ ή απλά εξολοθρεύοντας την πιστωτική σου) κατάφερες να αποκτήσεις, μείνε πιστή στο πραγματικό σου εαυτό. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μη θυμώνεις για όσες υποσχέσεις έμειναν απραγματοποίητες. Αυτή τη φορά ένα αγαπημένο σου άτομο θα καθυστερήσει σε ένα οικονομικό ζήτημα που του εμπιστεύτηκες. Πριν αρχίσεις να θυμώνεις κάνε υπομονή και θα δεις ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να σου έχει συμβεί. Ενώ, την ίδια στιγμή το παρελθόν συνεχίζει να σε κορτάρει ακόμα πιο έντονα και να ζητάει άλλη μια ευκαιρία. Το τι θα κάνεις… Είναι στο χέρι σου. Αλλά τα άστρα σου προτείνουν να ενδώσεις και δεν θα χάσεις!

FORTUNE COOKIE

Βγαίνεις από τη ραστώνη του χειμώνα κι ετοιμάζεσαι για νέες προκλήσεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία σου για να έχεις τις αντοχές για να ανταπεξέλθεις σε ό,τι σου έρθει στο μυαλό!

Inspiration

Lemon Tree – Fool’s Garden

https://www.youtube.com/watch?v=hhaeXCUfKJA

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή