Υδροχόος

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόλος έλξης…

Θυμάσαι το παραμύθι με το «Μαγικό Αυλό»; Έτσι, κι εσύ αυτήν την εβδομάδα μπορείς να μαγεύεις τους πάντες, με την καλή σου αύρα, το μαγνητισμό και κάνοντας (ασυνείδητα) ότι χρειάζεται για να αποκτήσεις αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Όλα φαίνονται και κυλάνε ήρεμα στο δικό σου βασίλειο-όσο κι αν είσαι κατά κάθε είδους εξουσίας. Τα ερωτικά σου είναι σε μια καλή περίοδο, ενώ όλη την ώρα εμφανίζονται νέα πρόσωπα στον ορίζοντα απαιτώντας το λιγότερο μια νύχτα μέχρι και μία σοβαρή σχέση. Όσο και αν σε ξεβολέψει, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να κάνεις τις δικές σου κινήσεις και να ρισκάρεις. Εξάλλου καμία επανάσταση και κανένα κέρδος δεν ήρθε σε κανέναν με το να κουλουριάζεται στον καναπέ του.

FORTUNE COOKIE

Η οικογένεια έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση σου είτε ακολουθώντας τα πρέπει τους είτε απορρίπτοντας τα. Τώρα είναι το ιδανικό διάστημα να επανεξετάσεις τα πρέπει και να δεις τα καλά που έχουν να σου προσφέρουν.

Inspiration

Irresistible – Jessica Simpson

https://www.youtube.com/watch?v=-qCDypgAV_E

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή