Την… καίει ακόμα το διαζύγιο την Miranda Kerr!

Την… καίει ακόμα το διαζύγιο την Miranda Kerr!

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Miranda Kerr για να ξεπεράσει το χωρισμό της με τον Orlando Bloom φαίνεται πως χρειαζόταν μια ανανέωση και την βρήκε μέσω του πλαστικού της! Οι φωτογραφίες άλλωστε με το νέο της φουσκωμένο στήθος αποδεικνύουν ότι η αλλαγή δεν ευθύνεται σε αύξηση βάρους αλλά σε προσθετική στήθους.

Η 32χρονη από την Αυστραλία φιλοξενείται στο εξώφυλλο της Vogue Taiwan για το τεύχος Μαΐου κι ενώ όλες οι προηγούμενες φωτογραφίσεις επικεντρώνονταν  στα πόδια και τους κοιλιακούς της, τώρα κάνουν focus στο στήθος της.  Η Miranda αναδεικνύει το ντεκολτέ της φορώντας ένα ερυθρόλευκο φλοράλ μπουστάκι, ένα ψηλόμεσο σορτσάκι με καφέ ζώνη κι ένα ασορτί blazer. Για το μακιγιάζ επέλεξε να τονίσει τα χείλη της με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν, ενώ τα μαλλιά της είναι κυματιστά.

Η Miranda χώρισε με τον 37χρονο -διάσημο ηθοποιό- Orlando Bloom τον περασμένο Οκτώβριο με τον οποίο έχει αποκτήσει τον τριών ετών γιο τους, Flynn κι από τότε έχει κάνει πολλές αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε ντυμένη κουνελάκι να γλείφει ένα γλειφιτζούρι για το Love Magazine.

Αν και το μοντέλο είχε δηλώσει πως είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που συνεχίζει να έχει επαφές με το σύζυγό της για την ανατροφή του γιου τους, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει τις τελευταίες ώρες. Αφορμή είναι οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον Orlando μαζί την 21χρονη σούπερ σταρ της pop, Selena Gomez. Για αντίποινα η Miranda «ανέβασε» φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram αγκαλιά με δύο άντρες, μεταξύ των οποίων και το 28χρονο μοντέλο Jon Kortajarena.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τις φωτογραφίες της Miranda Kerr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή