Η ομορφιά πληγώνει

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Beyoncé μας βάζει στα παρασκήνια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ για το καινούριο της τραγούδι Pretty Hurts που θέλει να περάσει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Η 32χρονη τραγουδίστρια και η σκηνοθέτρια, Melina Matsoukas εμφανίζονται στο βίντεο και μιλούν για το μήνυμα που θέλει να περάσει το τραγούδι, που επικεντρώνεται στην πίεση που ασκείται στις γυναίκες να είναι όμορφες.

Στο βίντεο βλέπουμε τη Beyoncé να περνάει διάφορες επίπονες διαδικασίες κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της σε καλλιστεία.

«Ήξερα ότι θέλω να κάνω το Pretty Hurts με τη Melina, γιατί ήξερα ότι θα καταλάβαινε το μήνυμα του τραγουδιού», λέει η τραγουδίστρια, ενώ η σκηνοθέτρια αναφέρει πως:

«Το concept του βίντεο είναι μία πραγματική ματιά για το τι θεωρεί η κοινωνία όμορφο και γιατί αυτό δεν φέρνει την ευτυχία ούτε σε κάνει να προχωράς στη ζωή σου. Το να βρεις τον εαυτό σου είναι αυτό που φέρνει την ευτυχία», καταλήγει.

Η Beyoncé εμφανίζεται στο βίντεο με γραμμές στο πρόσωπο, έτοιμη να υποστεί χειρουργική επέμβαση:

«Προσποιούμαι ότι ετοιμάζομαι για πλαστική και Botox. Αυτό αντιπροσωπεύει όλα όσα περνούν οι γυναίκες για να συμβαδίζουν με την πίεση που τους ασκεί η κοινωνία».

Η Melina αποκάλυψε ότι έμπνευση για το βίντεο αποτέλεσε μία φωτογραφία της Beyoncéé σαν παιδί που ποζάρει μπροστά από βραβεία που έχει πάρει. Η Beyoncé αναρωτιέται στο βίντεο: «Όταν έχεις πάρει ένα βραβείο και το κοιτάς. Άξιζε τον κόπο;»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή