Ξαφνικές εκπτώσεις: Τι να ψωνίσεις και τι να προσέξεις

Ξαφνικές εκπτώσεις: Τι να ψωνίσεις και τι να προσέξεις

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν περίμενες πώς και πώς τις καλοκαιρινές εκπτώσεις για να αγοράσεις όλα όσα έχεις βάλει στη λίστα σου για αυτή την εποχή, μάλλον είσαι πολύ τυχερή, καθώς θα έχεις αυτή τη δυνατότητα λίγο νωρίτερα.

Την πρώτη, λοιπόν, εβδομάδα του Μαΐου ξεκινώντας από την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η περίοδος των ανοιξιάτικων προεκπτώσεων που θα δώσει τη δυνατότητα στους περισσότερους να προχωρήσουν σε μία mini ανανέωση της ντουλάπας τους.

Χρειάζεται όμως να προσέξεις κάποια πράγματα για να μη βγεις εκτός budget και φυσικά, να μην πέσεις στην παγίδα να αγοράσεις όπως και να ΄χει κάτι χωρίς να είναι τόσο απαραίτητο.

Επένδυσε σε κομμάτια πιο casual, όπως ένα τζιν που θα φορέσεις πολύ, ένα denim jacket μακρυμάνικο ή αμάνικο, ένα λευκό μικρό φόρεμα που ταιριάζει πολύ στην άνοιξη, αρκετά αξεσουάρ για να μεταμορφώνεις κάθε φορά τα σύνολά σου και φυσικά, αγόρασε και τα καλλυντικά που τόσο καιρό περίμενες.

Οι εκπτώσεις αποτελούν και μία καλή στιγμή για να αγοράσεις ένα πιο ακριβό ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες, καθώς αν κάνεις μία καλή έρευνα αγοράς σίγουρα θα το βρεις σε πιο προσιτή τιμή.

Ξαφνικές εκπτώσεις: Τι να ψωνίσεις και τι να προσέξεις-1

Massimo Dutti 99.95 ευρώ

Ξαφνικές εκπτώσεις: Τι να ψωνίσεις και τι να προσέξεις-2

Μango 39.99 ευρώ

Δες όλη τη λίστα με ιδέες για τις εκπτώσεις του Μαΐου, εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή