Βάλε το πρωτομαγιάτικο στεφάνι στα μαλλιά σου

Βάλε το πρωτομαγιάτικο στεφάνι στα μαλλιά σου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν η Frida Kahlo έπαιρνε τα λουλούδια από τους πίνακες της για να τα τοποθετήσει στα μαλλιά της, δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι σήμερα αυτή η κίνηση είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Η Πρωτομαγιά είναι αφορμή! Με τα λουλούδια που θα περισσέψουν από το στεφάνι για το σπίτι σου, φτιάξε εύκολα χειροποίητα αξεσουάρ για να στολίσεις τα μαλλιά σου!  Αν πάλι δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις φρέσκα λουλούδια, στην αγορά θα βρεις πολλά ψεύτικα. Προτίμησε τα υφασμάτινα κι όχι τα πλαστικά για πιο σικ αποτέλεσμα.

Ένα στεφάνι στα μαλλιά σου γεμάτο λουλούδια ταιριάζει απόλυτα με το μποέμικο στυλ, αλλά μπορεί να φορεθεί ανάλογα ακόμα και τη Μεγάλη Μέρα του γάμου σου.

Οι διάσημες celebrities με αποκορύφωμα τις Lana Del Rey και Vanessa Hudgens αποθεώνουν τα λουλουδένια στεφάνια, ενώ στο φεστιβάλ Coachella το αξεσουάρ έχει την τιμητική του.

Αν θες να φτιάξεις μόνη σου ένα στεφάνι από λουλούδια για τα μαλλιά σου, είναι απλό, οικονομικό και γρήγορο.

Θα χρειαστείς:

Μία στέκα

Φρέσκα ή υφασμάτινα λουλούδια

Ψαλίδι

Σιλικόνη

Για την κατασκευή:

Πάρε την στέκα και τοποθέτησε σαν βάση  πράσινα φύλα με την σιλικόνη. Αν έχεις φρέσκα λουλούδια, κόψε τα κοτσάνια και τοποθέτησέ με τον τρόπο που θες πάνω στα φύλα. Πάρε την σιλικόνη κι άρχιζε να τα κολλάς ένα ένα. Κάθε φορά πίεζε καλά το λουλούδι στο φύλο και περίμενε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να κολλήσει καλά. Πάρε το στεφάνι και τοποθέτησέ το στα μαλλιά σου! Έτοιμη!

Δες κι άλλο τρόπο να φτιάξεις το στεφάνι σου, εδώ.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και πάρε ιδέες για το πώς θα φτιάξεις το στεφάνι σου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή