Γιατί είσαι συνεχώς κουρασμένη;

Γιατί είσαι συνεχώς κουρασμένη;

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το άγχος της καθημερινότητας σε συνδυασμό με την πίεση να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, καταντά εξουθενωτικό για τον οργανισμό μας. Αισθάνεσαι τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν και παραπονιέσαι ότι νιώθεις συνεχώς κουρασμένη; Δες για ποιους λόγους συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις την κατάσταση.

Δουλειά!

Η ζωή σου είναι deadlines, υπερωρίες και projects που σε αποκλείουν από κάθε κοινωνική δραστηριότητα; Χαλάρωσε, μοίρασε αρμοδιότητες, βάλε πρόγραμμα και σκέψου ότι δουλεύεις για να ζεις και δε ζεις για να δουλεύεις.

Ξενύχτια!

Δεν ισχύει μόνο αν είσαι party animal. Ακόμα κι αν κάνεις χαζά ξενύχτια μπροστά από τον υπολογιστή, επιβαρύνεις τον οργανισμό σου και νιώθεις κόπωση. Δεν αρκεί μόνο να κοιμάσαι 8 ώρες την  ημέρα, αλλά και να πέφτεις στο κρεβάτι σου νωρίς!

Διατροφή!

Κρατιέσαι όλη μέρα με καφέδες και τυρόπιτες και το βράδυ καταφεύγεις στο delivery; Μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε βιταμίνες θα σε βοηθήσει να γεμίσεις ενέργεια για να αντιμετωπίσεις την ημέρα σου.

Ιατρικοί λόγοι!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες εξετάσεις; Έλεγξε τον θυρεοειδή, τον αιματοκρίτη και το σίδηρό σου κι αν η κόπωση επιμένει, επισκέψου το γιατρό σου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή