Η λίστα του καλοκαιριού! Θέλεις να το ζήσεις…

Η λίστα του καλοκαιριού! Θέλεις να το ζήσεις…

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να εξασφαλίσουν ένα όμορφο καλοκαίρι. Η λίστα με όλα όσα πρέπει να ζήσεις φέτος το καλοκαίρι περιλαμβάνει…

  • Ξενύχτια στο μπαλκόνι με την καλύτερή σου φίλη. Θα ξεκινήσετε με όσα σας απασχολούν σήμερα στη δουλειά και θα καταλήξετε να δείτε το ξημέρωμα αναλύοντας παλιούς έρωτες και περιπέτειες που είχατε ξεχάσει. 
  • Ηλιοθεραπεία στην ταράτσα του σπιτιού. Με αντιηλιακά, παρεό, παγωμένη λεμονάδα, μουσική χαλαρωτική και κλεφτές ματιές στον ουρανό. Η διάθεση είναι που μετράει (και χωρίς να το καταλάβεις θα γεμίσουν όλες οι… διπλανές ξαπλώστρες). 

  • Δροσερά εξωτικά κοκτέιλς στην αμμουδιά. Γιατί να περάσεις την βραδιά σου με το ίδιο βαρετό κοκτέιλ που έχεις μάθει πια να φτιάχνεις και η ίδια. Ζήτα από τον barman να αυτοσχεδιάσει και απόλαυσε το καλοκαίρι σου με μικρές αμαρτίες. 
  • Βουτιές, μακροβούτια, πατητές. Ξέχνα για λίγο "τον κόσμο που κοιτάει" και πέρασε μια μέρα στη θάλασσα σαν να ήσουν πάλι παιδί! 
  • Αέρινα φορέματα, φλοράλ σαγιονάρες, ψάθινα καπέλα. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να πας φέτος στο νησί, είναι στο χέρι σου να φέρεις στην πόλη την αίσθηση της εποχής. Και μην ξεχνάς να χαμογελάς! 

  • Φωτιά, κιθάρα και πανσέληνος στην παραλία. Δεν είσαι 18 ετών πια αλλά το καλοκαίρι είναι για όλους! Κλείσε ραντεβού με την παρέα στην πιο κοντινή παραλία και απολαύστε μαζί μια πανσέληνο. Και, ναι, το φλερτ επιτρέπεται αυτές τις βραδιές… 
  • Μπάρμπεκιου με φίλους στην αυλή του εξοχικού. Όσο κι αν τα προβλήματα της καθημερινότητας συσσωρεύονται, η λύση είναι ίδια με εκείνη που σου έδωσε κάποτε μια φίλη πριν της Πανελλήνιες: Μαζί θα τα περάσουμε όλα καλύτερα! Η παρέα, οι φίλοι, οι αγαπημένοι μας άνθρωποι είναι αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη στη νέα καθημερινότητα των καιρών. Τηλεφώνησέ τους… 

  • Περιττές θερμίδες από χωνάκι παγωτό. Δεν χρειάζεται επεξήγηση και σίγουρα δεν χρειάζεται να έχεις τύψεις! 
  • Νέες γνωριμίες, νέες αναμνήσεις, νέες εμπειρίες. Προσπάθησε να γεμίσεις το καλοκαίρι σου με σημεία αναφοράς που θα το κρατήσουν αξέχαστο (και θα σε κάνουν να ηρεμείς και να χαμογελάς όταν έρθει ο χειμώνας)… 
  • Τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα… Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή