Η Elle Fanning είναι η Ωραία Κοιμωμένη

Η Elle Fanning είναι η Ωραία Κοιμωμένη

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά κοριτσάκια σίγουρα μεγάλωσαν με την ελπίδα να γίνουν κάποια μέρα η πριγκίπισσα του παραμυθιού. Όμως για την Elle Fanning αυτό το όνειρο φαίνεται πως έγινε -σχεδόν- πραγματικότητα. Η 16χρονη ηθοποιός υποδύεται την πριγκίπισσα Aurora στην νέα ταινία της Disney «Maleficent» και στο βίντεο που κυκλοφόρησε με μερικά από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, εξηγεί πως η συγκεκριμένη πριγκίπισσα ήταν η αγαπημένη της από πολύ  μικρή: «Λατρεύω την «Ωραία Κοιμωμένη». Η συγκεκριμένη ταινία κινουμένων σχεδίων, ήταν από τις αγαπημένες μου μεγαλώνοντας. Αγαπούσα τόσο πολύ την πριγκίπισσα Aurora», λέει η ηθοποιός.

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Maleficent» που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες, διηγείται τη διάσημη ιστορία της «Ωραίας Κοιμωμένης», από την μεριά του αντιήρωα, της μάγισσας «Maleficent», ρόλο που ενσαρκώνει η επιβλητική Angelina Jolie. Η Elle Fanning, μιλώντας με πηγαίο ενθουσιασμό για την εμπειρία της γυρίζοντας την ταινία, αναφέρει πως: «Πέρασα πραγματικά τέλεια! Ήταν μια απίστευτη εμπειρία και φυσικά δεν περίμενα ποτέ να παίξω μια πριγκίπισσα!».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Teen Vogue, μιλώντας για την συνεργασία της με την 38χρονη σταρ, παραδέχτηκε πως είχε πάρα πολύ τρακ πριν τη γνωρίσει: «Θυμάμαι να φτάνω στο στούντιο και να μου λένε “Α ναι, θα την συναντήσεις σήμερα”! Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτό. Όμως η Angelina μου έδωσε μια τεράστια αγκαλιά και με διαβεβαίωσε πως θα περάσουμε τέλεια δουλεύοντας παρέα».

Στην νέα ταινία της Disney, θα παρακολουθήσουμε εκτός από την μυστική μέχρι τώρα, ιστορία της μάγισσας Maleficent και τα παιδικά βήματα της μικρής πριγκίπισσας Aurora, την οποία θα ενσαρκώσει η 5χρονη κόρη της Angelina και του Brad Pitt, Vivian. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις της ίδιας της Jolie, το να προτείνει την κόρη της για το ρόλο, ήταν λύση ανάγκης, αφού όλα τα παιδάκια που την έβλεπαν ντυμένη μάγισσα τρομοκρατούνταν, με αποτέλεσμα να μην συνεργάζονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή