Η πρώτη καμπάνια του Nicolas Ghesquière για τη Louis Vuitton ενώνει τρεις θρυλικούς φωτογράφους

Η πρώτη καμπάνια του Nicolas Ghesquière για τη Louis Vuitton ενώνει τρεις θρυλικούς φωτογράφους

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη αρχή ο Nicolas Ghesquière στη Louis Vuitton. Ο σχεδιαστής μόδας και καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Μόδας στρατολόγησε τρεις εικονικούς φωτογράφους – Annie Leibovitz, Bruce Weber και Juergen Teller – για τη νέα καμπάνια της Louis Vuitton.

Στην φθινοπωρινή/χειμερινή καμπάνια, η οποία έχει πάρει το όνομα Series 1, πρωταγωνιστεί η εδώ και καιρό μούσα του Ghesquière, Charlotte Gainsbourg, καθώς και οι Liya Kedebe, Freja Beha Erichsen και Jean Campbell.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Teller φωτογραφίζει για τον Ghesquière, καθώς ο Γερμανός φωτογράφος φωτογράφισε το πρόσφατο lookbook της Louis Vuitton lookbook, αλλά και τη resort συλλογή.  Και στους τρεις φωτογράφους έχει δοθεί η απόλυτη ελευθερία να ερμηνεύσουν το brief «η κλασική ομορφιά συναντά τη δημιουργική καινοτομία».  Παρά το γεγονός ότι ο Teller, η Leibovitz και ο Weber δεν θα μπορούσαν να έχουν πιο διαφορετική αισθητική, οι εικόνες τους φαίνεται να μοιράζονται μια μυστηριώδη συνοχή όταν διασπώνται μέσα από το όραμα του Ghesquière  για την καμπάνια AW14

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή