Ο σύντροφος της Demi Lovato κάνει εμφάνιση στο video clip της

Ο σύντροφος της Demi Lovato κάνει εμφάνιση στο video clip της

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί στο νέο single “Really Don’t Care” η Demi Lovato να δηλώνει ότι δεν θα αφήσει κάποιον πρώην να μπει στη ζωή της – ακόμη κι αν το φεγγάρι και τα αστέρια συγκρουστούν – αλλά ο τωρινός της σύντροφος κάνει ένα cameo στο video clip.

Το βίντεο γυρίστηκε ως επί το πλείστον στο Gay Pride Parade, που έγινε νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Los Angeles και η τραγουδίστρια διετέλεσε χρέη αρχηγού της παρέλασης, με τους θαυμαστές της Lovato να εμφανίζονται σε κάποιες επιπλέον σκηνές. Η πραγματική έκπληξη όμως γίνεται όταν ο σύντροφός της Wilmer Valderrama κάνει ένα γρήγορο αλλά όλο νόημα cameo. Μπορεί το τραγούδι να ξεκίνησε αρχικά ως ένα τραγούδι χωρισμού, γρήγορα όμως εξελίχθηκε σε μία εμψυχωτική μπαλάντα.

«Σε όλο το βίντεο ακτινοβολεί μία ηλεκτρισμένη ενέργεια. Για μένα, το Really Don’t Care είναι ένας ύμνος που αντιπροσωπεύει το να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου και να μην σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Αυτό ορίζει και το Pride» δήλωσε η Demi. Στο βίντεο εμφανίζεται επίσης ο Travis Barker από τους blink-182 στα drums, αλλά και η Cher Lloyd  για να τραγουδήσει μαζί με την Demi.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή