Το καινούριο τραγούδι του Moby για την ταινία «Το Τρίτο Πρόσωπο»

Το καινούριο τραγούδι του Moby για την ταινία «Το Τρίτο Πρόσωπο»

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μου αρέσει να γράφω για πράγματα που δεν γνωρίζω, και έτσι η φύση της αγάπης μού κίνησε το ενδιαφέρον» λέει ο Paul Haggis, σκηνοθέτης της ταινίας "Το Τρίτο Πρόσωπο" (Third Person). Ο Moby υπογράφει το τραγούδι «The Only Thing» που ακούγεται στην ταινία και το video clip που κυκλοφόρησε μάς δίνει μία πρώτη γεύση από αυτή, καθώς περιλαμβάνει αρκετές αληθινές σκηνές.

Ρώμη, Παρίσι, Νέα Υόρκη. Τρεις πόλεις, τρεις έρωτες και ένα all star cast ηθοποιών (Liam Neeson, Adrien Brody, Kim Basinger, Mila Kunis) συνθέτουν τη νέα κοινωνική ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη (Crush) που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 3 Ιουλίου. Ο σκηνοθέτης επιχειρεί ξανά να αφηγηθεί μια ιστορία παράλληλων ιστοριών, αυτή τη φορά όμως οι ιστορίες διαδραματίζονται σε τρεις διαφορετικές πόλεις. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο (2013), αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές. 

Μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να εκδώσει το βιβλίο του, ο Μάικλ (Liam Neeson), ταξιδεύει στο Παρίσι για να σκεφτεί τη ζωή του, αφήνοντας τη σύζυγο του, Ελέιν (Kim Basinger), πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Σον (Adrien Brody) βρίσκεται να τριγυρίζει στους δρόμους της Ρώμης καταλήγοντας να κάνει παρέα με μια τσιγγάνα σε ένα μπαρ. Ο Ρικ (James Franco) ζει σε ένα αριστοκρατικό σπίτι της Νέας Υόρκης, μαζί με τον γιο του από τον προηγούμενο του γάμο και τη νέα του κοπέλα. Τρεις αλληλένδετες ιστορίες αγάπης, οι οποίες μπορεί να απέχουν χιλιόμετρα μεταξύ τους αλλά που σταδιακά θα αποκαλύψουν από ένα μυστικό, αποδεικνύοντας την πολυπλοκότητα της ζωής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή