Που πας χωρίς το καπέλο σου; Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα της αγοράς!

Που πας χωρίς το καπέλο σου; Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα της αγοράς!

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θυμάσαι την σκηνή από το Sex and the City όπου η Samantha έκρυβε το πρόσωπό της με το τεράστιο καπέλο τηςγια να μην δει ο κούκλος γείτονάς της ότι τον κοιτάζει; Το καπέλο μπορεί να αποδειχθεί πιο χρήσιμο από όσο φαντάζεσαι και σίγουρα αποτελεί ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού. Όταν δεν κρυφοκοιτάς τον ωραίο απέναντί σου, το καπέλο σε προστατεύει από τον καυτό ήλιο και δίνει επιπλέον πόντους στο στιλ σου. Μην περιμένεις όμως, να βρεθείς σε κάποιο νησί για να το συμπεριλάβεις στα καθημερινά σου outfits, αφού φοριέται κάλλιστα και μέσα στην πόλη. Τόσο το πρόσωπο όσο και το κεφάλι σου χρειάζονται προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, τις οποίες συνηθίζεις να θυμάσαι μόνο όταν είσαι στην παραλία. 

Τα μεγάλα ψάθινα καπέλα είναι κομψά και σε προστατεύουν από τις ακτίνες του ήλιου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε επιλέξεις το κλασικό ψάθινο καπέλο με μία ωραία λεπτομέρεια, είτε κάτι πιο ιδιαίτερο όπως ένα baseball hat, το μόνο σίγουρο είναι πως το καπέλο πρέπει να ταιριάζει με το υπόλοιπο στιλ σου. Αν δεν είσαι υπέρμαχος των μεγάλων αλλαγών, προτίμησε κάτι πιο ουδέτερο και classy όπως ένα panama hat. 

 

Που πας χωρίς το καπέλο σου; Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα της αγοράς!-1

Missoni 130 ευρώ

Που πας χωρίς το καπέλο σου; Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα της αγοράς!-2

Melissa Odabash 147.90 ευρώ

 

 

 

 

Που πας χωρίς το καπέλο σου; Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα της αγοράς!-3

French Connection 42.17 ευρώ (Asos.com)

 

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή