Οι πρωταγωνίστριες του Downton Abbey φωτογραφίζονται και φέρνουν αριστοκρατικό αέρα

Οι πρωταγωνίστριες του Downton Abbey φωτογραφίζονται και φέρνουν αριστοκρατικό αέρα

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εννέα ηθοποιοί από το εξαιρετικό γυναικείο καστ της επιτυχημένης δραματικής σειράς Downton Abbey φωτογραφήθηκαν από τον Alexi Lubomirski για μία αποκλειστική φωτογράφηση μόδας για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού  Harper's Bazaar UK. Η φωτογράφηση του δεκασέλιδου portfolio έγινε στο πατρικό σπίτι του υποκόμη Gage στο Sussex, και παρουσιάζει τις ηθοποιούς με εντυπωσιακές τουαλέτες, κοσμήματα και παπούτσια διεθνών σχεδιαστών μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Chanel, Valentino, Jenny Packham, Erdem, Marina Rinaldi, Calvin Klein, Jimmy Choo, Philosophy di Natalie Ratabesi, Burberry και Carolina Herrera.

Οι πρωταγωνίστριες του Downton Abbey φωτογραφίζονται και φέρνουν αριστοκρατικό αέρα-1

Στο εξώφυλλο ποζάρει η Michelle Dockery, η οποία υποδύεται την Lady Mary Crawley, φορώντας ένα φόρεμα Valentino διακοσμημένο με μετάξι και φτερά. Το περιοδικό όμως, προσφέρει κι ένα αποκλειστικό εξώφυλλο στους συνδρομητές του, στο οποίο φιλοξενεί τις Dockery, Lily James (Lady Rose MacClare) και Laura Carmichael (Lady Edith Crawley) με υπέροχες δημιουργίες του Οίκου Valentino. «Είναι υπέροχο να επιστρέφεις πάλι στην σειρά. Κι επειδή είναι η πέμπτη χρονιά, πιάνουμε τους εαυτούς μας να αναπολούν περισσότερο. Υπάρχει μία αίσθηση νοσταλγίας φέτος επειδή έχουμε προχωρήσει τόσο. Μερικές φωτογραφίες από την σειρά μάς κάνουν να λέμε ‘Θεέ μου! Ήμασταν τόσο νέες’. Έχουμε μεγαλώσει όλοι μαζί με διαφορετικούς τρόπους. Είναι πραγματικά υπέροχο» αποκάλυψε η Dockery στη συνέντευξή της.

Οι πρωταγωνίστριες του Downton Abbey φωτογραφίζονται και φέρνουν αριστοκρατικό αέρα-2

Για τις νεότερες ηθοποιούς, το να συνεργάζονται με θρύλους όπως η Maggie Smith, είναι μία συνεχή εκπαίδευση. Όχι μόνο όσον αφορά την υποκριτική, αλλά στο πώς να είσαι ηθοποιός και να συμπεριφέρεσαι. «Μαθαίνω πολλά για το πώς να είμαι μία ηθοποιούς από τους ‘καλούς’» εξομολογείται η Lily James, η οποία υποδύεται τη Lady Rose. Μπορεί οι γυναίκες του Downton να διαφέρουν μεταξύ τους, όμως συμφωνούν όλες σε κάτι. Ο Julian Fellowes είναι ένας συγγραφέας που δημιουργεί χαρακτήρες οι οποίοι δεν σταματούν να σε εκπλήσσουν, γυναίκες που δεν αποτελούν επιπόλαια στερεότυπα, μόνο για να υποδυθούν τις συζύγους ή τις ερωμένες, αλλά άτομα με ουσία. «Όλοι παίρνουν το κομμάτι που τους αναλογεί» τονίζει η Logan και η Lesley Nicol συμφωνεί, προσθέτοντας: «Η λαμπρότητα του Julian έχει να κάνει με το ότι έξυσε την επιφάνεια και επέτρεψε σε όλους να δείξουν αυτό που πραγματικά κρύβουν από κάτω».

 

Επιμέλεια: Μάρω Παρασκευούδη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή