‘Jimi: All Is By My Side’: Ο André 3000 υποδύεται τον Jimi Hendrix στη νέα ταινία για τη ζωή του θρύλου της ροκ

‘Jimi: All Is By My Side’: Ο André 3000 υποδύεται τον Jimi Hendrix στη νέα ταινία για τη ζωή του θρύλου της ροκ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην επικείμενη ταινία για τη ζωή του Jimi Hendrix, “Jimi: All Is By My Side”, πρωταγωνιστεί ο André Benjamin, γνωστός και ως André 3000 από το μουσικό δίδυμο Outkast. Αν και η ταινία δεν θα περιλαμβάνει καθόλου αυθεντική μουσική του Hendrix, ο Andre καταφέρνει να αποδώσει στο έπακρο την καλλιτεχνική ψυχεδέλεια του καλλιτέχνη.

Οι παραγωγοί της ταινίας κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν μία διαφορετική φόρμουλα, η οποία δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια του Hendrix, αφού σύμφωνα με το Rolling Stone δεν τους δόθηκαν τα δικαιώματα της μουσικής του. Αυτό όμως δεν φαίνεται να τους ενοχλεί, αφού δεν ζήτησαν εξαρχής τα δικαιώματα.

Σύμφωνα με τον παραγωγό Sean McKittrick, υποτίθεται ότι η ιστορία εκτυλίσσεται στο Λονδίνο μεταξύ 1966 – 1967, πριν την κυκλοφορία του «Are You Experienced», το άλμπουμ που προώθησε τον Hendrix στο καλλιτεχνικό στερέωμα. «Η ταινία αφηγείται την ανακάλυψη ενός εφεδρικού μουσικού και το πώς πήγε στο Λονδίνο και έγινε ο Jimi Hendrix» σχολίασε ο McKittrick στο Rolling Stone. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου, με τον βραβευμένο με Όσκαρ, John Ridley να υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή